Klimaets realitet og svingninger

Av
DEL

MeningerInnlegget fra Arne Mellerud var en befrielse å lese i forbindelse med klimahysteriet ved svenske Greta Thunberg, som verden over leder demonstranter i milliontall, med skolefri som «betaling» om at voksne er ansvarlige world wide for jordens klimaforandringer. Klimaforandringer har skjedd over titusener av år. Skremmer med at; gjør vi ikke noe nå med en gang går verden ad undas. Dette hysteriet minner litt om Al Gore som samlet inn millioner mens han reiste verden rundt i sitt store fly og forurenset.

Har noen av disse yngre lest litt om jordens historie? Mellerud skriver om klimahysteriet som feier over hele verden hvor disse brukes som skjold for utspekulerte spekulanter. Virker som disse bevisst spiller på de som i mine øyne ikke helt forstår moder jords virkelige klimavariasjoner over titusener av år.

Håper OA-leserne tør snakke/debattere litt om klimaets realitet og svingninger gjennom årene. Nettsida til Klimarealistene skriver lett forståelig måte om havet/vannets fordamping world wide, som er moder jords eget rensesystem for at alt skal være i balanse. Godt å lese Melleruds innlegg.

Om Greta Thunberg hadde fått Fredsprisen, ville det vært noe riv ruskende galt med de ansvarlige for prisen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags