Gå til sidens hovedinnhold

Kjærkommen støtte til Biri IL

Coop Innlandet har delt ut kroner 10.000 til en organisasjon/forening i hver region. Blant mottakerne er Biri IL.

I region Vestoppland kom det forslag på fire ulike lag og foreninger, som Coop-eiere altså via medlemsappen kunne stemme på. Det kom inn flere forslag på Biri Idrettslag.

– Mange takk til alle som foreslo Biri IL og som ga sin stemme til oss. Dette er kjærkomne kroner til drift av idrettslaget. Dette er ikke første gangen biringene stiller opp for idrettslaget sitt. Slik innsats gjør at vi fortsatt kan holde åpne anlegg for befolkningen i bygda vår, samt opprettholde en lav inngangsbillett for å kunne være med på aktiviteter, sier Monica Eikrehagen, nestleder i Biri IL.

«Samtidig som Coop Innlandet utbetaler et rekordstort kjøpeutbytte til sine medeiere, runder samvirkelaget 100.000 medeiere. I takt med økende interesse for delingsøkonomi opplever Coop at flere og flere kunder ser verdien av å være medeier hos Norges nest største dagligvareaktør», heter det i en pressemelding.

– Medeierne er våre beste og mest lojale kunder, og vi er veldig stolte og glade for at vi nå er hele 100.000 medeiere. Dette er en viktig milepæl for oss, sier Dag Roger Rinde, administrerende direktør i Coop Innlandet SA i pressemeldingen.

Les også

Idar (26) og Ole Amund (31) er lagkamerater igjen: – Godt å få noen å tala totning med

Rinde forteller at Coop Innlandet fikk 4087 nye medeiere i 2020. 45 prosent av de nye medeierne var under 30 år, mens hele 68 prosent var under 40 år.

For å markere 100.000 medeiere, ble medeier nr. 100.000 plukket ut og gjort litt ekstra stas på. Den heldige er Espen Almlid fra Hamar. Han ble invitert til EXTRA MAXI på Hamar og ble overrasket med et gavekort på 10.000 kroner.

I tillegg har altså Coop Innlandet delt ut kroner 10.000 til en organisasjon/forening i hver region. Det er medeierne som har bestemt hvilken organisasjon som får tildelt 10.000 kroner i hver av våre regioner.

Avstemningen foregikk i Coop-medlemsapp gjennom «Si Ditt» og vinnerne ble markert lokalt onsdag 3. februar 2021.

Kommentarer til denne saken