Kiwi-butikk med leiligheter ved Fastland

KOMBINASJONSBYGG: Skarpsno med adresse Lillehammer har planer om leiligheter og næringsbygg ved Fastland. Kiwi ønsker seg inn i lokalene.

KOMBINASJONSBYGG: Skarpsno med adresse Lillehammer har planer om leiligheter og næringsbygg ved Fastland. Kiwi ønsker seg inn i lokalene. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.For en tid tilbake kunne vi lese om planene om å bygge en Kiwibutikk og leiligheter på Fastland. Johnny Lund var tidlig ute i OA og mente at dette var en dårlig idé, noe jeg er helt enig i.

Jeg bor i nærheten, og håper at det ikke blir bygging. Jeg håper også at andre rundt står opp og takker nei, og også kommunens politikere når saken skal fremmes politisk.

For det første trenger vi ikke enda en matbutikk i nærområdet, og leiligheter over trenger vi heller ikke. Det bygges leiligheter over alt i Gjøvik. La småhusbebyggelsen rundt Fastland stå slik den er, og alle parkeringsplassene på Fastland trengs. På fine sommerdager er plassen for liten, og parkeringen må foregå i småveiene rundt.

I tillegg vil trafikken bli enda større enn den er nå.

Vi har Coop ovenfor Fastland, og Rema ved idrettsplassen. I gåavstand kan vi i tillegg fråtse i matbutikker, vi som bor i nærområdet til den planlagte Kiwi-butikken.

Jeg oppfordrer utbygger til å se på andre muligheter fordi det er mange områder i Gjøvik som hadde trengt en nærbutikk. Alt fra Bjørnsvelia/Englandsjordet/Torke mot Eiktunet til de nye boligområdene rundt Bondelia, og strandkanten ved Mjøsa, for å nevne noen steder.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken