Den store finalehelgen

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Dette har vært en skikkelig tv-helg, med finale i Idol, Big Brother og Grand Prix. Finnes det noe bedre enn å ligge foran tven når finværet svikter?

DEL

Helgen begynte med Idol finale. I år stod det mellom Jonas og Aleksander. Ingen av dem var min favoritt. Jeg håpet lenge på Wisnu, men han gikk tidlig ut av Idol.

Årets vinnerlåt "A little too perfeckt" var overraskende bra. Sangen blir nok å høre på radioen en stund fremover. Det blir spennende å se hvordan Aleksander klarer seg som artist. Jeg tror han blir glemt fort, men han kan også overraske. Uansett blir det spennende å se.

Jeg håper Idol tar noen års pause, for nå er jeg lei. Jeg tror det vil bli lettere å finne en ny stjerne hvis programmet ikke blir sendt hvert år.

Lørdagens Melodi Grand Prix fikk jeg også med meg. Norge kom som vanlig langt ned på resultatlista. En svensk kommentator fortalte at han sovnet da det norske bidraget sto på scenen. Vi hadde ikke den mest kreative opptredenen, men jeg synes ikke Carola gjorde det noe bedre. Sangen skilte seg ikke ut, og jeg hadde hørt noe lignende før.

Jeg tror Grand Prix handler mer om kostymer og effekter enn musikken. Det er nok ikke mange som vil huske sangen til finske Lordi, men de merkelige kostymene. Flere av innslagene hadde mer fokus på teater enn sang. Dette er også en konkurranse hvor man stemmer på sine naboer, og der ligger ikke Norge spesielt bra an.

Jeg kan heller la være å nevne NRK’s kommentator Jostein Pedersen. Noen kjedeligere stemme skal man lete lenge etter. Grand prix er gått ut på dato. Det blir for dumt å se på.

Det ble svensk seier i årets Big Brother finale. Kampen om millionen stod til slutt mellom Richard Olsen og Jessica Lindgren. Det ble Jessica som gikk seirende ut etter 115 dager. Den rappkjefta 21 åringen har vært nominert av de andre deltakerne en rekke ganger uten å måtte forlate konkurransen. Vinneren er tidligere narkodømt.

Jessica har tidligere fortalt at pengene skal gå til silikonbryster. Richard derimot fortalte at han skulle gi mesteparten av pengene til veldedighet. Richard fortjente etter min mening å vinne mer enn Jessica.

Selve Big Brother finalen var veldig kjedelig. Det skjedde veldig lite bortsett fra da de kastet ut deltakerne. De kunne gjort litt mer ut av den.

Artikkeltags