Programmet for årets Gjøvik Marken er lagt ut og kan skilte med selveste Keiino som hovedtrekkplaster i år. De fikk som kjent flest stemmer fra folket og en god sjetteplass i årets internasjonale Melodi Grand Prix sending.

Nok en gang vil Gjøvik gård bli fylt opp med karuseller, tivoli og underholdning. Denne gangen med Lunds Tivoli.

Gjennom hele uka vil det være gratis ponniridning, ansiktsmaling og sirkusskole med spennende overraskelser. Og på tunet vil det bli matopplevelser og levende musikk hver dag, samt at Galleri Svae holder salgsutstilling i Drengestua. I messehallen vil det som vanlig være gode tilbud og utstillingen «Håndverk og industri i Gjøvik» vil stå oppe.

Åpningsdagen på Onsdag 18. september kan skilte med «Zita Zot», – Den tøffeste piraten på Skagerak og på Gjøvik gård. Så er det duket for gratis dukketeater med «Sjørøverøya» før Fredheim Skolekorps kan blåse åpningsfanfare og det er klart for den høytidelige utdelingen av årets Casparpris.

Torsdag 19. september blir det Agility oppvisning av Gjøvik Hundeklubb før det fra hovedsenen er klart for Victoria og Robin og Bugge.

Fredag 20. september og i resten av markensdagene vil landbruket ha egne stands med dyr og aktiviteter. Fredagen vil det også bli oppvisning av Gjøvik Hundeklubb og denne gangen i rallylydighet. På hovedscenen blir det oppvarming med Adelèn før det er duket for årets store trekkplaster og vinner av den norske MGP finalen, Keiino.

Totens tøffeste

Lørdag 21. september er det i år som i fjor et samarbeid med Totens Tøffeste som vil ha start og målgang på Gjøvik gård. Det vil også gjennom dagen bli historiske aktiviteter- Fra Middelalder og Vikingtid. Det vil også foregå på søndag. Klovnen Knut kommer også denne dagen og vil spre latter og glede til store og små. På ettermiddagen vil det bli barne- og familieunderholdning fra hovedscenen og show med Vennebyen. På kvelden kommer Danel Owen og varmer opp på hovedscenen før det er klart for finalen med Kjartan Lauritzen. Både lørdagen og søndagen blir familiedager.