Så e det på'an igjen

TILBAKE IGJEN: Jan Eggum kommer for femte året på rad tilbake til bakgården på Kaffka

TILBAKE IGJEN: Jan Eggum kommer for femte året på rad tilbake til bakgården på Kaffka Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Bergenseren Jan Eggum vender tilbake til Kaffka for femte året på rad.

Det er tydelig at sommerværet er bra nok for Jan Eggum som gang etter gang tar turen til bakgården på Kaffka. Om det er været eller stemningen på Gjøvik som gjør at han kommer igjen er riktig nok usikkert.

Til å varme opp publikummet kommer Simen Evenrud Bjørnsrud med et knippe av sine egne låter. Når stemningen er bra nok kommer Eggum på scenen som i tillegg til å spille musikk kommer til å by på en god dose selvironi.

Kaffka skriver på sitt arrangement på Facebook: «Publikum vet hva de vil ha og vi skal selvsagt sørge for at de får det. Nå hender det jo rett som det er at Eggum har en overraskelse på lur, selv om man har sett mange av hans tidligere konserter. "

Eggum er nærmest en verdensmester å regne i tørr humor og ordspill.

Selv om temaene i sangene hans ofte bærer preg av ensomhet og kjærlighetssorg skal du ikke se bort ifra at det blir en god festkveld likevel.

Forrige uke ble konsertene med Farmers Market og Renegades of Funk avlyst på grunn av sykdom. Renegades of Funk utsatte konserten sin til 02. september og blir dermed de som runder av bakgårdssesongen i år.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags