Den tradisjonelle julemessen i Fjellhallen med hovedvekten på håndverk åpner dørene fredag ettermiddag, og holder det gående igjennom helgen. Her blir det mye for enhver smak. Masse tips til julegaver og mye godt til å ha på julebordet. Innimellom blir det også en og annen konsert. Og ifølge driftssjef Anders Motrøen er dette innlandets største julemesse.

Broderier og antikk

Bjørg Vold fra Raufoss installerer sin stand med hammer og stifter for 11. eller 12. gang i Fjellhallen:

– Jeg er veldig fornøyd med å være her sier Bjørg. Jeg syr kapper og lager litt sjøl. Ellers har jeg antikk og brukt som hobby, så jeg har noe av det også. Jeg har stand noen ganger ved gatesalg og noen ganger står jeg i Vikingskipet. Men jeg liker julemessa i Fjellhallen veldig godt, her selger jeg også bra og det er all right å putte litt på pensjonen før jul også sier Bjørg, og hamrer videre.

Mer kvalitet

–Nå er vi på normalen sier driftssjef Anders Motrøen. Det vil si at nå er vi der at vi fyller vrimleområdet og Fjellhaven med kvalitet. Vi var større for noen år siden da vi også brukte flata inne i hallen, men vi føler at nå blir det kvalitet som vi ønsker det skal være, og de fleste utstillerne kommer igjen år etter år sier Motrøen. i det han viser en av de 64 utstillerne til sin plass.