Gå til sidens hovedinnhold

Julekonsert heme på Gjøvik

Duoen Nina Martinsen og Rune Bakkelund viser nye sider når de sammen med Rune Seim setter opp konserten «Jula Heme» på Friscena i Gjøvik Kultursenter 11. desember.

Innsendt

– Det er klart vi er spente! Det er spesielle tider og mitt inntrykk er at folk er forsiktige og avventende når det kommer til arrangementer, men vi skal gjøre det vi kan for at det blir en fin og sikker konsertopplevelse, sier Rune Bakkelund.

En pandemi til tross, så har Nina Martinsen og Rune Bakkelund hatt et innholdsrikt år med mange forskjellige spilleoppdrag og føler seg heldige.

– Vi elsker å stå på scenen, synge og ralle, så vi er takknemlige for at vi har fått gjøre det også i 2020, sier duoen. I tillegg har de startet podcasten «Ninz & Rune Podden» hvor de snakker med gjester om livet, ralling og musikk. Og nå før jul er duoen blitt til trio med Rune Seim på tangenter. Sammen ønsker de å spre juleglede den 11. desember!

Rapperen Ninz (Nina Martinsen) går får en jovial, lokal og nedpå julekonsert hvor alle kan senke skuldrene og forhåpentligvis komme i stemning.

– Jeg tror vi tre på scenen kommer til å «bjuda på» nye sider av oss selv! Personlig har jeg lagt rappen på hylla for å synge jula inn, forteller Ninz og ler, men presiserer at det kun er for anledningen.

Du har sikkert sett han bak spakene på en eller annen konsert i området. Rune Seim er en etterspurt teknikker som kjører lyd på små og store produksjoner. Seim kan mer enn å skru lyd. På julekonserten sitter han bak tangentene, kjører lyd, og som om ikke det var nok, avvikler «livestream».

– Det er ikke lov å samle mer en 50 personer og alle må holde en meters avstand. Det er forståelig at folk er skeptiske eller velger å holde seg hjemme. Derfor har vi valgt å gjøre det slik at de som ikke ønsker å være der fysisk kan kjøpe «streaming-billett», forteller Rune Seim. Repertoaret er spikret og «Jula Heme» blir en konsert med mange juleklassikere, men også egne sanger. Rune Bakkelund har gitt ut to julelåter som er med på konserten.

– Vi vil ikke røpe for mye, men det blir et par overraskelser. Deriblant en «hemmelig gjest» på scenen og kanskje tendenser til flørting, forteller Bakkelund og blunker til de to andre.

Kommentarer til denne saken