Gå til sidens hovedinnhold

Julefilmtrippel i Landsbyen Dokka

Innsendt

Førjulstida har hittil vært litt utenom det vanlige. Med håndvask, avstand og mer til. Heldigvis kan vi tradisjon tro vise julefilmer på Sentrum kino også i år.

Søndag 20. desember arrangerer vi en julefilmtrippel, hvor vi viser tre flotte julefilmer som ikke sparer på verken julestemningen eller julemagien!

Først ut er «Jul på KuToppen» som handler om bykalven Klara. Hun prøver så godt hun kan å stelle i stand til jul sammen med pappaen Mosk og vennene sine, men alt går ikke helt etter planen. Deretter viser vi «Julenissens datter 2 – Jakten på Kong Vinters krystall» hvor vi på ny møter Lucia som går i nisseklassen på den internasjonale Juleskolen.

Kong Vinters magiske krystall blir stjålet og Lucias venn Oscar blir beskyldt for tyveriet. De to vennene legger ut på litt av et eventyr for å finne krystallen og den virkelige tyven.

Til sist viser vi «Gledelig jul» som er årets store julekomedie med et stjernegalleri av kjente og kjære navn. Deriblant Otto Jespersen, Anne Marit Jacobsen, Bjørn Eidsvåg og Hege Schøyen. Forviklinger og katastrofer i ulike størrelser setter julefreden i fare for den litt originale familien. Og ikke nok med det, en stor hemmelighet skal avsløres.

Vi anbefaler at billetter kjøpes på nett, men billettluka vil være åpen. Smittevernregler gjelder fortsatt. Sentrum kino i Landsbyen Dokka ønsker store og små kinovenner velkommen!

Kommentarer til denne saken