Jørn «Jorn» Lande håper å kapre den siste billetten til MGP 13. februar. I mellomtiden byr tungrockeren på historier fra et langt liv i rockens tjeneste. Fra han tidlig på 1990-tallet kom til Toten for å være med Ronni Le Tekrøs nye band Vagabond, til elleville turneer med gamle Whitesnake-medlemmer, sagnomsuste konserter med den svenske gitarguden Yngwie Malmsteen til å bli kompis med sitt store idol, Ronnie James Dio.

Jørn Lande har opplevde det aller meste, men hvordan har det vært å livnært seg på musikken alle disse årene? Hvorfor ble han med i MGP og er alle historiene man har hørt om ham og Malmsteen sanne? Og hva med den nye karrieren som rockestjerne i spillformat?

I den splitter nye episoden av OA-podkasten Backstage kommer det tydelig fram at noen ganger kan det være greit at garderobevegger ikke har ører, for Lande legger ikke skjul på han har opplevd saker og ting på landeveien som nok bør bli liggende i grøfta ...

Det er med andre ord bare å glede seg til en helaften sammen med en fortellerglad Jørn Lande som byr på noen herlige historier fra et langt liv i rockens tjeneste.

Backstage og andre OA-podkaster, finner du ved å søke opp OA-podden der du til vanlig laster ned dine favorittpodkaster.