Johnsen: – Nødt til å komme en respons

KLAR TALE: Trener Christian Johnsen håper en god respons fra spillerne etter to tap på rad når Sogndal kommer på besøk.

KLAR TALE: Trener Christian Johnsen håper en god respons fra spillerne etter to tap på rad når Sogndal kommer på besøk. Foto:

Raufoss-trener Christian Johnsen er tydelig på at han forventer en bedre opptreden enn i de to siste kampene når Sogndal gjester Nammo stadion lørdag.

DEL

– Det er nødt til å komme en respons. For vi har større forventninger enn det vi har prestert i det siste, sier Raufoss-trener Christian Johnsen foran møtet med serietoeren fra saftbygda.

Han sikter til de to seneste kampene mot HamKam og Jerv. Mot HamKam (1–2) mente han Raufoss presterte svakt. Mot Jerv (1–3) var Raufoss klart best i 68 minutter og ledet 1–0. Før laget falt sammen som følge av at de ikke «drepte» kampen ved å score på mange store sjanser. Før dårlige valg og feil førte til null poeng for andre gang på to kamper.

– Vi må opptre tøffere, mer voksent og profesjonelt i forhold til den defensive jobben. Mot Jerv opptrer vi lite ydmykt, gjorde feil på dødballer og i posisjoneringsspillet. I tillegg til at vi bommet på for mange store sjanser. Dette er noe vi har jobbet med den siste uka. Jeg håper vi ser klar bedring mot Sogndal, sier Johnsen.

Før han fortsetter:

– Vi skal fortsette å spille offensivt og skape sjanser. Vi skal komme med mange spillere, men vi må ha balansen i orden. Av og til må man korrigere og være mer direkte. Vi kan ikke spille som Real Madrid i 90 minutter. Vi må kunne være Wimbledon i fem minutter også, sier han for å billedgjøre.

Han har selvsagt studert Sogndal godt og vet at de er gode på dødballer og et lag med stor løpskraft og styrke.

– Men vi må først og fremst få orden på oss selv, sier han.

To tap på rad gjør at Raufoss er fire poeng bak kvalik for opprykk og bare fem poeng over nedrykkskvalifiseringen. Raufoss har brødrene Gard og Stian Simenstad (lysk), Oskar Løken (meniskoperert), Håkon Bjørdal Leine (rygg), Emile Dadjo (akilles) og Jakob Nyland Ørsahl (strekk) ute med skader.

PS! Kampen sendes live på oa.no med radiolyd lørdag fra 15.30.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken