John Nyutstumo i Backstage: - Vi fikk ikke betalt. De sa vi skulle være glade som kom på TV!

ODDVAR OG RONNY: John Nyutstumo er kjent både som feristen Oddvar og den godmodige barne-tv-skurken Ronny, men skuespilleren fra Gjøvik har gjort mye mer enn det!

ODDVAR OG RONNY: John Nyutstumo er kjent både som feristen Oddvar og den godmodige barne-tv-skurken Ronny, men skuespilleren fra Gjøvik har gjort mye mer enn det! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det blir herlige historier fra tida med Tramteateret når skuespiller og musiker John Nyutstumo besøker OA-podden Backstage!

DEL

Det er over 40 år siden en gjeng unge raddiser kom sammen og dannet Tramteatret. John Nyutstumo fra Gjøvik var en av dem, og i OA-podden Backstage forteller han om hvordan det kunne det ha seg at en gjeng politisk interesserte ungdommer plutselig ble barne-TV-kjendiser, om hvordan han kom på at skurken Ronny sulle ha et gjøkur på ryggen og hva som egentlig skjedde da Tramteatret spilte på den for lengst sagnomsuste Hamarfestivalen – musikkfestivalen der absolutt alt gikk skeis. Men John Nyutstumo er mer enn Neste sommer, Tramteatret og Pelle Parafins Bøljeband, så klikk deg inn på oa.no/podcast eller søk opp OA-podden via iTunes eller Spotify og bli bedre kjent med skuespilleren som startet sin karriere som teppetrekker på Gjøvik kino.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags