SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Johannes Thingnes Bø er uslåelig i Hochfilzen

Johannes Thingnes Bø er stor favoritt til fredagens verdenscupsprint i Hochfilzen.

Johannes Thingnes Bø er stor favoritt til fredagens verdenscupsprint i Hochfilzen. Foto:

Av

Thingnes Bø har vunnet sprinten i Hochfilzen de to foregående sesongene. Fredag jakter han tredje strake.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips skiskyting: Johannes Thingnes Bø er uslåelig i Hochfilzen

Oddstips håndball-VM: De norske jentene skal til finalen

Oddstips: Her er oddstips på 16 av fredagens kamper

Fredagens langoddsprogram innledes med begge semifinalene i håndball-VM for kvinner. I tillegg er det verdenscup skiskyting fra Hochfilzen og her er det sprint både for kvinner og menn. Fredag kveld dukker så fotballen opp. Det er kamper i Bundesliga, La Liga, Ligue 1, engelsk Championship og dansk Superliga. Som vanlig er det også fulle serierunder i både Eerste Divisie i Nederland og Ligue 2 i Frankrike og det er et par kamper i tysk 2. Bundesliga. På hockeyfronten er det fire kamper i Hockeyallsvenskan.

Fredag er det ca 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Verdenscup skiskyting sprint Hochfilzen - Johannes Thingnes Bø vinner - 1,95 (spillestopp kl 14.15)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Verdenscup skiskyting sprint i Hochfilzen. Johannes Thingnes Bø vant sprinten i Østersund og han avgjorde stafetten for Norge. På normaldistansen sleit han i sporet i likhet med resten av de norske gutta. I den øvelsen ble de norske gutta distansert av Martin Fourcade i sporet. Johannes Thingnes Bø viste uansett på siste etappe på stafetten og på sprinten i Østersund, at han fortsatt er overlegen sine konkurrenter i sporet. Var 19 sekunder foran broder Tarjei som kom på 2. plass i sprinten og begge med en strafferunde. Distanserte Martin Fourcade på siste etappe på stafetten forrige lørdag.

Husk Eurojackpot-trekningen i dag! 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Johannes Thingnes Bø har vunnet sprinten i Hochfilzen de to foregående sesongene. Viste ved en rekke tilfeller i fjor at han tåler en bom i sprint, og likevel kan vinne. 1,95 på at han tar sin tredje strake i ettermiddag, er helt greit betalt og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode