Jevnt, tett og mye moro i showkampen

Fotballgutta i Reinsvoll og håndballjentene i HK Vestre som var samlet til showkamp i den nye idrettshallen på Reinsvoll mandag kveld.

Fotballgutta i Reinsvoll og håndballjentene i HK Vestre som var samlet til showkamp i den nye idrettshallen på Reinsvoll mandag kveld. Foto:

Det ble et på alle måter vellykket arrangement da håndballjentene i HK Vestre møtte fotballgutta i Reinsvoll til showkamp både på gress og parkett mandag kveld.

DEL

– Vi er veldig fornøyde, selv om det krasjet litt med kampen mellom Reinsvoll og Kolbu/KK lørdag. Men vi er i gang, og alle er enige om å gjøre mer ut av dette neste gang, oppsummerer primus motor Angelina Amlien i HK Vestre.

Det ble jevnt og tett i begge kampene på Reinsvoll. Fotballkampen endte uavgjort 6-6, mens HK Vestre trakk det lengste strået da de vant håndballkampen med knappest mulig margin, 14-13.

Etter 6-6 i fotballkampen, trakk HK Vestre det lengste strået da de vant håndballkampen med knappest mulig margin, 14-13.

Etter 6-6 i fotballkampen, trakk HK Vestre det lengste strået da de vant håndballkampen med knappest mulig margin, 14-13. Foto:

– Vi fikk god hjelp både fra motspillere og dommeren under fotballkampen, mens fotballgutta fikk på et par ekstra spillere mot slutten for å gjøre det spennende i håndballkampen. Der var veldig gøy, og jeg tror de 50-60 tilskuerne hadde det veldig moro også, sier Angelina Amlien.

– Uansett fikk vi vist fram den nye hallen og de forskjellige idrettene, noe som var litt av poenget med showkampen. Jeg tror alle hadde det veldig morsomt, og det ga definitivt mersmak, tilføyer hun.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags