Ole Einar er videre i Jakten på kjærligheten

TV2 Jakten på kjærligheten 2018 6 bønder Ola Einar Hovrud (50) Leira i Oppland 
Gårdsdrift: Skogsdrift og gressproduksjon

TV2 Jakten på kjærligheten 2018 6 bønder Ola Einar Hovrud (50) Leira i Oppland Gårdsdrift: Skogsdrift og gressproduksjon Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I kveld startet Jakten på kjærligheten på TV2. Ole Einar Hovrud fra Leira var blant bøndene som fikk flest frierbrev.

DEL

Sist sesong ble hele tre av fire jakten-par samboere under innspillingen. Det har fått mange bønder til å forsøke lykken i årets utgave. Ifølge TV2 var det rekordstor pågang fra bønder. Hele 400 søknader kom inn, ifølge TV2.

I den harde kampen om å bli valgt ut til reality-konseptet er Ole Einar Hovrud fra Leira blant de heldig utvalgte. Enda heldigere var han da TV2 sendte første utgave av serien mandag kveld. Da viser det seg at Leira-bonden er blant de fire heldige som fikk flest frierbrev. Det betyr at tv-seerne får følge hans jakt på kjærlighet videre i høst.

Overveldet

Ole Einar Hovrud er overveldet over responsen.

– Jeg blir litt målløs egentlig, sa han på skjermen mandag kveld.

Hovrud har to barn og gården driver med skogsdrift og gressproduksjon. Det var niesen hans som meldte onkelen på det populære tv-programmet. Det er mulig hun kjenner onkelen godt, for i første episode innrømmer 50-åringen at han ikke trives så godt alene, men best som to.

Savner klemmer og kos

Slik ble 50-åringen solgt inn for potensielle friere:

– Ola Einar bor i et nybygd flott hus på gården. Han er utadvendt, blid og hyggelig kar som er hjelpsom. Han liker alt fra stillheten i naturen, være sosial, drikke kaffe med naboen og gå på bygdedans. Han savner klemmer og kos fra en kjæreste og vil gjerne finne den rette damen han kan bli gammel med, skrev kanalen i en pressemelding.

Mandag morgen var to av årets Jakten-bønder på plass i sofaen i God Morgen Norge. Se klipp fra morgenshowet her:


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken