03.03 Ringsaker
FARTSKONTROLL.

UP patruljen avholdt frartskontroll på E6 ved Mjøsbrua i natt. Det resulterte i tre forenklede forelegg. Ett førerkort ble også beslaglagt da en 35 år gammel mann fra Romerike kjørte i 134 km/t i 80 sonen.

01.01 Elverum
Skyting fra bil.

Det kom i natt inn flere meldinger på at det ble skutt med et håndvåpen fra en bil. Mye tyder på at skytingen har vært rettet mot ”døde” gjenstander, trafikkskilt m.m. Skytingen observert ved Starmoen, Heradsbygd og Braskereidsfoss. Bilen skal være mørk og combi-lignende. Litauisk reg. Patruljer lett uten resultat.

06.56 Elverum
Skadeverk har blitt påført Solkroken barnehage i Johan Falkbergets veg i løpet av natta. Det er revet opp blomster, klint sennep på vegger, vinduer og dører utvendig. Det er ripet opp et vindu og veltet benker. Rundt en benk ligger det sneiper og snus.
Politiet ønsker tips om saken!

08.41 Tynset
VILTPÅKJØRSEL

To grevlinger er påkjørt på riksvei 30 ved Telneset. Den ene lå i grøfta og den andre i vegen. Viltnemnda har tatt seg av dyrene.

08.25 Elverum
I Kirkevegen i Elverum er det utført hærverk på en eiendom. Det ble kastet egg på vindu, skåret opp trampoline samt skjært hull i et oppblåsbart svømmebasseng. Hærverket skjedde kjedd i løpet av går kveld eller natt. Anmeldes.

02.23 Trysil
Det er meldt om forsøk på innbrudd i Trysilsenteret. Ei rømmningsdør er forsøkt brutt opp. Tyven(e) har ikke klart å komme seg inn.