Dette skjedde i natt

Av

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag 13. mars. 

DEL

Stoltenberg fordømte giftangrep

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømte giftangrepet mot eksspionen Sergej Skripal og hans datter i Storbritannia.

– Storbritannia er en høyt verdsatt alliert og denne hendelsen bekymrer NATO. NATO er i kontakt med britiske myndigheter angående saken, sier Stoltenberg.

Hareide bruker Kollen-kaos som argument mot liberalisering

KrF-leder Knut Arild Hareide mener kaoset og fylla i Holmenkollen lørdag viser at det er feil å gjøre det enklere å drikke på offentlig sted. Hareide mener Høyre må benytte sitt landsmøte til å markere motstand mot å tillate drikking på offentlig sted.

Texas-guvernør utlover dusør etter flere dødelige brevbomber

Innbyggere i Austin i Texas advares mot å åpne pakker de ikke har bestilt etter flere brevbombeangrep. Samtidig har guvernør Greg Abbotts kontor utlovet en dusør på rundt 116.000 norske kroner i jakten på de ansvarlige.

New York-dirigentlegende fikk sparken

Metropolitan Opera i New York sparket tidligere musikkdirektør, James Levine, etter å ha funnet «troverdige bevis» på at han sto bak seksuelle overgrep.

Dermed avsluttes Levines 40 år lange karriere som blant annet musikkdirektør og dirigent ved den kjente New York-operaen.

Zucca scoret sitt 100. NHL-mål

Mats Zuccarello bidro med to mål til New York Rangers' 6-3-seier på hjemmebane mot Carolina Hurricanes mandag. Dermed har han scoret 100 mål i NHL. Nordmannen var på isen i 20 minutter og 40 sekunder og scoret kampens første og nest siste mål.

Artikkeltags