Skijentene la CC nesten øde

KLART FOR GULL: Marit Bjørgens kamp mot silver-Stina samlet heller få interesserte. De fleste foretrakk nok sofaen hjemme.	FOTO: Hans Olav Granheim

KLART FOR GULL: Marit Bjørgens kamp mot silver-Stina samlet heller få interesserte. De fleste foretrakk nok sofaen hjemme. FOTO: Hans Olav Granheim Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjelden har det vært så stille på CC en lørdag formiddag som da OL-stafetten gikk.

DEL

Betjeningen i forretningene sto og speidet etter mulige kunder, sitteplassene som var rigget opp, slik av interesserte kunne sitte og se på storskjerm, kanskje til og med vifte med flaggene, sto tomme da Ingvild Flugstad Østberg la ut på første etappe. Det var tydelig at de fleste som pleier å dra på CC på lørdag foretrakk å få med seg stafetten hjemme i sofakroken før de eventuelt dro på sin vanlige handletur.

Derfor var det en enkel sak både å finne parkeringsplass utenfor og få utrettet ærend for de få som som hadde latt OL være OL. Og de var det jo noen av, så det finnes gjøvikensere som ikke viser stor entusiasme overfor vintersport, om noen skulle tvile. Men da Marit Bjørgen nærmet seg mål, var i hvert fall en håndfull tilskuere på plass, til og med såpass mange at det ble litt spontan klapping etter målgang.

Artikkeltags