Det opplyser Everton-proffen og den mangeårige Norge-backen via Twitter. Der har hun publisert en lengre melding der hun oppsummerer sin karriere.

– Livet handler om å ta avgjørelser. Noen er litt vanskeligere enn andre, og denne har vært tøff. Jeg har bestemt meg for å legge opp ved slutten på denne sesongen, skriver Ingrid Moe Wold.

Hun fortsetter:

«Jeg har bestemt meg for å pensjonere meg på slutten av denne sesongen. Jeg har oppnådd mer enn jeg noen gang kunne drømt om, og jeg er ekstremt stolt og ydmyk over karrieren min.

Fra min lille hjemby Kapp og Fauchaldplassen til FA-cupfinale på Wembley stadion, og med ALT imellom. For en reise det har vært.»

Hun står bokført med 76 A-landskamper og har de siste årene fått prøve seg som utenlandsproff i Madrid og Everton. Før det vant hun tolv serie- og cuptitler med LSK Kvinner.

Ingrid Moe Wold har dessuten spilt for Kapp IF og FK Toten, før hun startet seniorkarrieren i Gjøvik FK. Deretter gikk turen til Team Strømmen og deretter LSK kvinner.

Les også

For 12–15 år siden trente Ingrid (29) og Ruben (27) sammen, morgen som kveld: Her er historien bak to fotballeventyr

Reaksjonene på hennes Twitter-melding lot ikke vente på seg. Her er noen:

Ronnie Hallén: Rart å tenke på at vi ikke skal få se Captain Fantastic i LSK igjen. Takk for fantastisk (!) innsats gjennom mange år!

@shea_kath: Thank you for being a super blue, you will be missed. Good luck

@christianholum: Gratulerer med en flott karriere.

Ingvild Stensland: Gratulerer med en fantastisk karriere, Moe!

Svein Graff: Takk for innsatsen - super karriere og forbilde til tusen

Guro Pettersen: Gratulerer med en fantastisk karriere, Moe!