– Det var mye rødt på tribunen og jeg hørte ropene da jeg forsøkte et skudd i andre omgang. Det er kjempegøy at så mange fra hjembygda kom for å se på meg, sier Ina etter kampen.

Hun debuterte med et godt innhopp mot Sverige tirsdag (5-2-seier) tirsdag. Lørdag spilte hun fra start. Ina var selvsagt skuffet over at Norge tapte 2–4 mot Danmark i en langt svakere kamp enn tirsdag. Likevel var Ina godt fornøyd med sin aller første landslagssamling og sine første to landskamper.

– Det er vært veldig lærerikt og morsomt. Selv om vi merker at vi har vært på samling siden mandag, sier Ina.

Drømmer om Everton

Hun håper disse landskampene var første steg på veien mot en lang og god karriere. Drømmene er det ikke noe å si på.

– Målet er å spille fast på landslaget, i eliteserien og i en utenlandsk toppklubb på sikt. Everton er min favorittklubb, så det hadde vært en drøm å komme dit. Men først må jeg jobbe hardt over mange år for å ha sjanser til å nå målene mine, sier forsvarsspilleren.

På kort sikt er veien allerede staket ut. Først skal hun gjøre ferdig 10. klasse på ungdomsskolen hjemme i Hov. Deretter går ferden til Wang Toppidrett på Hamar.

– Jeg har allerede gått til Fart og vi har kamp mandag. Ut dette skoleåret skal jeg pendle noen dager i uka. Jeg skal også trene litt med Vind innimellom. Neste år flytter jeg til Hamar, sier Raaum Andreassen.

Selma skadet

Den samme veien har lagvenninnen Selma Bakke fra Kolbu staket ut. Selma spilte også fra start mot Danmark, men måtte gi seg ved pause.

– Jeg pådro meg en strekk. Jeg kjente det utover i omgangen og klarte ikke å fortsette. Kampen mot Sverige ble morsommere for min del, sier Bakke, som scoret mot Sverige for noen dager siden.

De to landskampene på Nammo stadion denne uka har samlet imponerende antall tilskuere.

– Det har vært veldig fine kamper, gode arrangementer og gledelig med pulikumsfremmøte, sier Jeanette Kristiansen Ringstad, som har vært fotballkretsens ansvarlige for landslagssamlingen den siste uka.