Gå til sidens hovedinnhold

Ikke for sent å snu, Høie

Artikkelen er over 1 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Når en fagminister som Høie uten faglig grunnlag og kunnskap går ut og slår fast at det å legge ned tilbudet til psykiske syke på Reinsvoll er problemfritt, ja da er det lov å mene at det å ha to år med hotellfagutdanning ikke er godt nok for denne jobben.

En fagminister burde rådføre seg med fagfolk innen dette faget, før han tar avgjørelser som kan bety liv eller død for mange pasienter. Det vil være en kjempetabbe å gjennomføre det som de legger opp til her, og det kan unngås ved å ta til fornuft før det er for sent.

Jeg savner at de lokale politikerne som har sine folk i regjering, sier noe om dette. De sitter i posisjon til å gi klare meldinger til Høie om at han bør snu i denne saken. Vi savnet dere på den markeringen som var på Reinsvoll på mandag. Men det er ikke for sent å flagge hva dere mener om dette.

Vel, det sies fra mange hold at dette er en tapt sak, men det bør det ikke være hvis alle står sammen om å redde sykehuset på Reinsvoll.

Det er snart påske herr Høie, så fjellregelen om at det lurt å snu i tide er noe du kan benytte. Da kan du kanskje redde ditt politiske liv og ettermæle.

Kommentarer til denne saken