I kveld blir det showkamp både utendørs og innendørs på Reinsvoll idrettspark

HK Vestres håndballjenter og Reinsvolls fotballgutter gleder seg til showkampene på Reinsvoll idrettspark mandag.

HK Vestres håndballjenter og Reinsvolls fotballgutter gleder seg til showkampene på Reinsvoll idrettspark mandag. Foto:

HK Vestres håndballjenter og Reinsvolls fotballgutter byr opp til show på det nye, flotte anlegget på Reinsvoll.

DEL

Tidligere har håndballjentene prøvd seg på fotballgutta til Raufoss. Nå er det Reinsvolls fremadstormende fotballag som står for tur.

HK Vestre Toten har selvsagt fått med seg det som har skjedd på Reinsvoll idrettspark. Hele fotballanlegget har fått en solid ansiktsløftning, i tillegg til den nye, flotte idrettshallen.

«Vi i HK Vestre Toten tenkte det ville vært fint å få litt blest rundt det nye, flotte anlegget på Reinsvoll – og hva passer vel bedre å invitere til en liten showkamp mot Reinsvoll IF A-lag. Kvelden starter med fotballkamp ute før turen går inn i hallen for håndball. Vi er veldig spente og gleder oss veldig! Akkurat når det kommer til fotballkampen er vi vel en liten gjeng som gruer oss en del også. For her er det veldig lite ferdigheter vi har å by på», skriver håndballklubben i en pressemelding.

A-laget til Reinsvoll synes det er stas at de er invitert til showkampen.

«Vi i fotballgruppa er veldig glade for at vi er blitt invitert til kamp mot damene. Vi har sett hvor mye et slikt oppgjør har engasjert under arrangementene med Raufoss fotball. Ekstra moro er det når vi på tvers av klubbene innad i kommunen kan samarbeide om å skape engasjement og samles om å feire vår nye, flotte felles arena på Reinsvoll», skriver de i pressemeldingen.

Reinsvoll har hatt en meget god sesong i 4. divisjon etter opprykket i fjor, selv om laget gikk på et forsmedelig tap for naborivalen Kolbu/KK lørdag. De tar ingenting for gitt foran «dobbeltkampen» mandag:

«Vi innstilt på å forsøke å skaffe oss et forsprang fra fotballkampen, da vi er ute på svært glatt is når vi skal bruke hendene. Gutta våre får virkelig testet seg mentalt i disse dagene med lokalderby mot Kolbu/KK lørdag og en muligens enda større oppgave når håndballdamene står på motsatt side mandag. Livet er hardt som breddeidrettsutøver på Toten!» sies det i pressemeldingen.

HK Vestre Toten håper at publikum kjenner sin besøkelsestid og at litt flere enn bare de faste publikummerne vil følge laget gjennom sesongen i 4. divisjon.

Showkampen på Reinsvoll Idrettspark i kveld starter klokka 18.00.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags