I dag hadde politikerne i Gjøvik muligheten til å være det de er valgt som – nemlig folkets ombudsmenn og – kvinner. Den muligheten brukte de ikke

HUNN: HVer uke kjører Merethe Engen Enerstvedt gjennom to kommuner for at barna skal få ta del i den unike atmosfæren på Hunn.

HUNN: HVer uke kjører Merethe Engen Enerstvedt gjennom to kommuner for at barna skal få ta del i den unike atmosfæren på Hunn.

Av
DEL

MeningerGratulerer. I dag har politikerne i Gjøvik rasert kulturskoletilbudet vårt og ødelagt kulturmiljøet for barn, unge og ansatte i årevis framover.

Barna er ikke hørt. Ungdommen er ikke hørt. Heller ikke foreldre og ansatte. Ingen informasjon kom om at denne saken var på trappene, før elever og foreldre gikk i ferie.

Og Mjøsen eiendom får komme inn i kommunestyret med partsinnlegg som eneste aktør. Det er til å få hakeslepp av.

Spesielt skuffende og overraskende er dette av Senterpartiet, som ellers er kjent for å stå på folkets og den nøkterne pengebrukens side. Senterpartiet viser således at de ikke bedre enn andre når de endelig kommer til makt.

Nå får vi en dyr, dårlig og fullstendig unødvendig løsning i et sjelløst bygg med elendige forhold, som selv må oppgraderes før kulturskolen kan komme inn.

Hver uke kjører jeg gjennom to kommuner for at barna skal få ta del i den unike atmosfæren på Hunn. Nå skal vi lete etter parkeringsplass hver bidige gang, vi skal være redde for at våre små blir påkjørt, og vi har ingen grøntarealer å vente med aktive småsøsken på, eller som kan brukes i undervisningen ved godt vær. Joda, de fattige skal ha takk!

Raske vedtak før sommerferien setter inn. Vi har sett det før. Det synes som om ingen i posisjonen selv har eller har hatt barn i kulturskolen, siden de ikke ser hva dette handler om.

Og hvor i all verden skal de gjøre av barnehagen? Skal den også ned i sentrumstrafikken? Det var dette med politikk og pølser igjen.

Merethe Engen Enerstvedt, kulturskolemamma, barnespelmannslagsmamma og leder i støtteforening for klassisk ballett i Gjøvik

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags