Hvor er OA-påskeegget?

PÅSKETUR: OAs påskeegg er god på å ta selfies, men dårlig på å fortelle hvor det er. Det er her du kommer inn i bildet: Hvor er OA-påskeegget i dag?

PÅSKETUR: OAs påskeegg er god på å ta selfies, men dårlig på å fortelle hvor det er. Det er her du kommer inn i bildet: Hvor er OA-påskeegget i dag? Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Har du oversikt over distriktet vårt, ser du helt sikkert hvor OAs fargerike påskeegg har campert i dag.

DEL

OAs påskeegg lever store deler av året en tilbaketrukket tilværelse i et nøye temperert lagerrom på OA-huset, men i påsken vil det som alle oss andre ut i sola! Men selv om utforskertrangen er stor, er evnen til å si fra hvor ferden til enhver tid går desto dårligere. Påskeegget vårt bryter fjellvettregel nummer en, «planlegg turen og meld fra hvor du går» uten hemninger, noe som skaper uro i redaksjonen. Vi er rett og slett bekymret for hvor egget er til enhver tid, derfor spør vi deg, kjære leser, om hjelp.

Hver dag til og med påskeaften videreformidler vi påskeeggets selfie, og så er det opp til dere å finne ut hvor vår eggete venn befinner seg. Hver dag deler vi ut fem Flaxlodd til en heldig vinner og det eneste du må gjøre er å sende svaret sammen med ditt navn, adresse og telefonnummer til: konkurranse@oa.no.

Vinnerne blir offentliggjort tirsdag 23. april.

Lykke til og takk for hjelpen!

Artikkeltags