Hvem mener du fortjener prisen som «Årets medmenneske»?

VANT I FJOR: Tor Arne Stordal ble kåret til «Årets medmenneske» av Oppland Arbeiderblad i 2018

VANT I FJOR: Tor Arne Stordal ble kåret til «Årets medmenneske» av Oppland Arbeiderblad i 2018

Under Gjøvikgallaen skal Oppland Arbeiderblad nok en gang kåre «Årets medmenneske». Her trenger vi hjelp fra våre lesere.

DEL

2. november er det klart for nok en storstilt Gjøvikgalla i Fjellhaven. Oppland Arbeiderblad ønsker å gjøre ekstra stas på en eller flere personer som betyr eller har betydd noe helt spesielt for noen.

Innsats for andre

Vi er på utkikk etter et menneske som gjør en innsats for andre uten å kreve noe tilbake. Vi er helt sikre på at det finnes mange av disse i vårt avisdistrikt, og vi ønsker lesernes hjelp til å finne de beste kandidatene. Kanskje har du en nabo som er veldig hjelpsom og grei, muligens har du en venninne eller venn som alltid stiller opp eller kanskje er det en enkeltperson som gjør en ekstraordinær innsats for flere?

Tips oss

Bruk skjemaet under og send inn ditt forslag til hvem som er Årets medmenneske. Fristen for innsending er tirsdag 1. oktober.

Tidligere vinnere av prisen som «Årets medmenneske» er Espen Haug (2012), Stig Morten Seierstad (2013), Jørg Terje Sagnæs (2014), Mari Stensrud (2015), Ole Evensen (2016), Geir Langedrag (2017) og Tor Arne Stordal (2018).

Artikkeltags