Gå til sidens hovedinnhold

Fredagskvelden var ikke noe for sarte sjeler

Artikkelen er over 3 år gammel

Ungdomsklubben i Hunndalen laget «House of horror» fra kjeller til loft i hele Folkets Hus fredag kveld. Med lydeffekter mørke rom og spøkelser av alle slag ble kvelden en skrekkaften for livet.

Dødsmat

Nestleder i ungdomsklubben Geir Andre Fjeldstad forteller at de har planlagt denne spøkelseskvelden godt.

– Dette blir en skummel kveld med dødsmat, skrekkfilm og spøkelsesquiz. I quizen blir deltakerne delt opp i grupper der de skal forøke å finne bokstaver på forskjellige poster rundt om i alle etasjene. Til slutt settes dette sammen til et ord, og det blir koret en vinner. Dette blir skummelt, her er det lagt ut både dødt og levende, bløtt og tørt forteller en skummel ungdomsleder tidlig på kvelden.

En av deltakerne fortalte at i år skulle han tørre å gå hele løypa.

I storsalen som var pyntet til «House of horror» ble det servert blant annet blod, fingre, skumle pølser og kirkegårdskake.

Skrekklyder

Nesten 100 ungdommer i forskjellige skrekkostymer møtte opp til gratis kveld med grøss og gru. Og var du ikke fornøyd med trynet ditt, så var det mulighet for å få pyntet på det også. Riktig ansiktsmaler var til stede, og der var køen lang. Rommene var utstyrt med skrekklyder og belysningen var enkelte steder meget dunkel. Alle ble skremt og skvatt til her og der, og OAs utskremte var den som skvatt mest.

Kommentarer til denne saken