Vi tror at sesong 3 inneholder litt for enhver smak. Vi har tatt med oss tilbakemeldinger og tips fra dere lyttere i planleggingen av denne sesongen, så det er vel egentlig slik at alt innholdet er ønsket av lytterne våre. Akkurat slik det skal være, mener Line og Stine.

Utfordrer myter

Line og Stine har med seg nye gjester i denne sesongen, både profesjonelle som jobber med hund, personer som er sentrale i et hundemiljø og ikke minst helt vanlige folk som har en hund eller to.

– Rett som det er tror vi at vi punkterer noen myter, stiller noen viktige spørsmål – og jammen kaster vi nok en brannfakkel også. Dette blir spennende!

Dette har vi gjort i sommer

– I denne episoden snakker vi litt om hva vi har gjort i sommer og hva dere kan forvente i denne sesongen. Et par lytterspørsmål ble det også plass til på slutten av denne episoden, forteller kvinnene bak Hundene på Toten om første episode.

Vil du være gjest? Har du ønsker om tema eller har du noen spørsmål? Ingen spørsmål er dumme eller irrelevante! Lurer man på noe kan vi nesten garantere at det finnes flere der ute med samme spørsmålet. Ta kontakt med oss på Instagram @hundenepatoten!

God fornøyelse, Line og Stine gleder seg til å komme i gang!