Gå til sidens hovedinnhold

Hun ble Kari Mette Vikas høyre hånd: – Vil arbeide for pasientenes beste

Stillingen som assisterende divisjonsdirektør ved Sykehuset i Innlandet divisjon Gjøvik-Lillehammer er nå besatt.

(Gudbrandsdølen Dagningen:) Ane Kaurstad (39) har fungert i rollen som assisterende divisjonsdirektør det siste året, og var én av til sammen fire søkere da stillingen ble lyst ut tidligere i høst. Den 6. oktober ble Kaurstad ansatt permanent og gikk inn i stillingen på fulltid umiddelbart. Dette melder Sykehuset Innlandet på sine nettsider.

– Jeg er glad for å få mulighet til å være med på å videreutvikle sykehusets tilbud for å sikre best mulig tilbud til pasientene og utnytte ressurser og kapasitet på en god måte. Jeg er svært motivert for oppgavene som venter. De ansatte er vår viktigste ressurs i arbeidet med å sikre pasientene god behandling, og jeg vil ta med meg erfaringer og perspektiver fra klinikken inn i det videre arbeidet, sier hun.

Divisjonsdirektør Kari Mette Vika er glad for at Ane Kaurstad har takket ja til stillingen.

– Det var flere gode kandidater til stillingen, og vi er svært glade for å få med oss Ane Kaurstad videre som en del av ledergruppa i divisjonen. Hun har inngående kjennskap til klinikken gjennom det kliniske arbeidet, og har et stort engasjement for forbedringsarbeid. Gjennom ulike forbedringsprosjekter har hun opparbeidet et stort kontaktnettverk både i og utenfor Sykehuset Innlandet, sier divisjonsdirektør i divisjon Gjøvik-Lillehammer, Kari Mette Vika.

Kommentarer til denne saken