Hotellkjede gir bort overnatting mot anmeldelse

Hotellkjeden Thon hotels har pusset opp og vil utnytte ledig kapasitet til å få gjesters tilbakemeldinger på sine rom.

Hotellkjeden Thon hotels har pusset opp og vil utnytte ledig kapasitet til å få gjesters tilbakemeldinger på sine rom. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Thon Hotels har de siste årene pusset opp mange av hotellene sine for 1,4 milliarder kroner. Nå lanserer de et nytt markedføringsstunt hvor folk tilbys gratis overnatting mot å skrive en anmeldelse av sitt opphold under fullt navn og bilde.

På en egen nettside kan folk melde seg på konseptet ThonTester, hvor man kan søke og finne ledige rom man ønsker å overnatte i. Hvilke rom i hvilke byer skal slippes på faste tidspunkter, og det er førstemann til mølla som gjelder, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Thon Hotels har 71 hoteller i Norge og hotellene har til tider ledig kapasitet. Vi ønsker å bruke denne ressursen til å la flere få teste oss. Tilbakemeldingene vi får gjennom kampanjen, vil vi bruke til å skape enda bedre hotellopplevelser i fremtiden, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Til sammen opplyses det at nærmere 2000 hotellrom skal gjøres tilgjengelige gjennom kampanjen, og det blir bare mulig med én overnatting i dobbeltrom per registrert deltaker i kampanjen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken