Hopp: Lundby på annenplass bak Althaus

Maren Lundby ble nummer to i hopprennet i normalbakke for kvinner i verdenscupen i nordiske grener i Lillehammer lørdag.

Maren Lundby ble nummer to i hopprennet i normalbakke for kvinner i verdenscupen i nordiske grener i Lillehammer lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Maren Lundby mistet ledelsen i trippelen i Lillehammer til tyske Katharina Althaus etter første omgang i den store Lysgårdsbakken.

DEL

Kvinnenes avslutter sin trippel-konkurranse med hopp i den store Lysgårdsbakken. Maren Lundby ledet foran avslutningsrennet med 4,9 poeng foran tyske Katharina Althaus. De to står med hver sin seier og hver sin annenplass på de to rennene fredag og lørdag.

De to hadde over 30 poengs forsprang til japanske Sara Takanashi som jakter sin 54. verdenscupseier i hopp.

130 meter på Lundby

Altshaus landet på 138,5 meter og hun fikk 155,3 poeng. Hun fikk kompensasjon for både fart og vind og er 16,0 poeng foran Lundby som landet på 130 meter.

– Annenplass er bra det. Har litt å gå. Det ser litt tøft ut sammenlagt. Jeg blir for defensivt i hoppet mitt, sa Lundby til NRK.

Japaner på tredjeplass

Sara Takanashi fra Japan holder tredjeplassen med 137 meter. Hun er 21 poeng bak lederen.

Anna Odine Strøm landet på 112,5 meter som ga 91,1 poeng, mens Silje Opseth på noen startnummer senere landet på 118,5 meter og 96,2 poeng. Det ga 21.- og 22.-plass

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags