Hipp hurra for Dokka!

Dokka: Jeg tar av meg hatten for alle som har et ansvar for at det er blitt som det er blitt på Dokka.  Der er det rett og slett trivelig

Dokka: Jeg tar av meg hatten for alle som har et ansvar for at det er blitt som det er blitt på Dokka. Der er det rett og slett trivelig Foto:

Av
DEL

MeningerJeg var på Dokka på danseweekend i helga, fra torsdag til søndag. Dette er et arrangement på Lavvotunet, Dokka camping, hvor danseglade gjester kommer og morer seg til flott dansemusikk. Takk til Kristian Roen og hans stab for det dere har fått til.

På dagen var det orkester som spilte inne på campingområdet, og på kvelden var det to orkestre hver kveld, slik at det gikk i ett. Kjempebra.

Vi trenger ikke reise så langt for å komme på ferie. Jeg hadde med meg telt og sykkel, og det med sykkel var lurt. For det første, området på campingen er svært, men det å kunne sykle seg småturer var fint. Lørdag syklet vi bort til sentrum, og der var hovedgata stengt av for trafikk. Det var hagefestival! Jeg ble så glad, mange fine salgsboder, og til og med et «gratiskurs» om kjøkkenhagebruk i idylliske omgivelser i en hage, der også Nordre Land hagelag hadde med blomster og utstyr så barn og andre kunne lage seg oppsatser og blomsterkranser.

Å komme til Dokka gjør meg glad. Du blir ønsket velkommen med en gang du kjører inn mot sentrum; der står det på plakat i vegkanten; velkommen til landsbyen Dokka. Hovedgata er utstyrt med fine trekrakker – jevnt oppover hele gata, «Landsbykrakken», blomster pynter opp i fine kreasjoner. Landsbymarkedene som arr. flere ganger i løpet av året er også noe som trekker mange til Dokka.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags