Hets fra Rødt

Av
DEL

MeningerRødt angriper kvinnelige investorer – det er visst bare menn som kan levere offentlige tjenester uten å bli hetset.

Det er mange som profitterer på offentlige penger. Skal man grave ned vann og kloakk, bygge rådhus eller vedlikeholde veger trenger man private entreprenører.

Jeg synes det er pussig at ikke Rødt kaller gravemaskinselskaper, asfaltleggere og byggefirmaer som bygger offentlige bygg og anlegg velferdsprofitører.

Nei, Rødt tar bare de som investerer i tradisjonelle kvinneyrker. Om du klarer å drive et sykehjem, en barnehage eller barnevernstjeneste på en bedre måte enn det offentlige – da skal du tåle å bli hetset av Rødt. For Venstre er det ikke viktig hvem som leverer tjenesten, vi er opptatt av kvaliteten og valgfriheten for den enkelte. Omsorgs- og barnehagesektoren i Gjøvik kommune har et skyhøyt sykefravær. Det er velkjent at sykefravær henger sammen med trivsel, innovasjon og det å bli sett. Alle vil tjene på å få inn flere aktører, og åpne for innovasjon og nyskapning. Da kan vi få reell valgfrihet til nytte for alle.

Christin Guldahl Madsen

Leder Gjøvik Venstre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags