SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Her oddstips på ni av mandagens kamper

Washington Capitals-spillerne Nicklas Backstrom og Alex Ovechkin er i slag. Vi tror at hovedstadslaget vinner nattens match mot Arizona. (AP Photo/Chris O'Meara)

Washington Capitals-spillerne Nicklas Backstrom og Alex Ovechkin er i slag. Vi tror at hovedstadslaget vinner nattens match mot Arizona. (AP Photo/Chris O'Meara) Foto:

Av

Washington Capitals er en av våre favoritter på oddsen i dag.

DEL
Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Det er et skralt oddsprogram på fotballfronten denne mandagen. Høydepunktet, om det kan kalles det, er FA-cupoppgjøret mellom Harrogate Town og Portsmouth. Det spilles også kamper i 2. Bundesliga og 3. Liga i Tyskland, i tillegg er det en kamp fra den greske toppserien og én kamp fra Ligue 2 i Frankrike. For de hockeyinteresserte er det full serierunde i Allsvenskan, nest øverste nivå i Sverige, og natt til tirsdag spilles det to kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 104 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Kristianstads IK - Mora IK 1,75 - 3,95 - 3,20 H (spillestopp kl. 1855)

Nyopprykkede Kristianstad var spådd å få en tøff sesong, men foreløpig har de gjort eksperttipsene til skamme. Ligger på 7. plass med totalt 25 poeng og fem av de seks siste kampene er vunnet. Mora rykket som kjent ned fra SHL etter forrige sesong, og har ikke lyktes hittil. Ligger tredje sist med kun 19 poeng og står med tre strake tap. 1,85 i hjemmeodds er godkjent.

Klikk på denne lenken for å levere spill på denne kampen

BIK Karlskoga - AIK IF 1,57 - 4,20 - 3,70 H (spillestopp kl. 1855)

Godtgående Karlskoga med to overbevisende borteseier i sine to siste. Er a poeng med serieleder Modo og står med 38 poeng. Kriserammede AIK ligger fortsatt sist på tabellen og står med kun 14 poeng. 1,60 på hjemmeseier tilsynelatende bra odds og en av mandagens utvalgte.

Klikk på denne lenken for å levere spill på denne kampen

Almtuna IS - Södertälje SK 2,15 - 3,65 - 2,50 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der ca en tredjedel av grunnserien er unnagjort. Almtuna med seier i de fire siste hjemmekampene, mens de fire siste bortekampene alle er tapt. Ligger på 11.plass (av totalt 14 lag) med 19 poeng. Södertälje har hatt en svak start på sesongen og de to siste kampene før pausen, ga hele 15 baklengsmål. Ligger nest sist med 15 poeng. Har hentet inn noen nye spillere den siste tiden, men kun en seier på borteis. Almtuna jakter sin femte strake hjemmeseier og 2,15 på hjemmeseier er ikke så aller verst.

Klikk på denne lenken for å levere spill på denne kampen

Lag kode Kopier kode

IF Björklöven - HC Vita Hästen 1,55 - 4,00 - 4,20 H (spillestopp kl. 1855)

Populære Björklöven hadde med seg 3 000 supportere til toppkampen borte mot Modo i Örnskiöldsvik lørdag, men til tross for at Björklöven dominerte kampen, måtte de returnere til Umeå med 1-3 tap. Faktisk var det over 7 000 tilskuere i Fjellräven Center lørdag. Tapte også nest sist, hjemme mot Västerås (0-2) og har måttet gi fra seg tabelledelsen til Modo. Vita Hästen (fra Norrköping) står med 21 poeng og de fem siste kampene har faktisk alle gått til forlengning. På tide at Björklöven får igang målproduksjonen igjen og da skal det vinne kveldens kamp. 1,55 i hjemmeodds er ok.

Klikk på denne lenken for å levere spill på denne kampen

Tingsryds AIF - Västervik 2,10 - 3,70 - 2,55 U (spillestopp kl. 1855)

Tingsryd kommer fra to strake tap mot topplagene Timrå (2-3 tap borte) og høytflyvende Karlskoga (tap 2-5 hjemme). Ligger på 8. plass med 22 poeng. Västervik to plasser bak på 10. plass med 20 poeng. Er variable og ikke sjanseløse her. Vi markerer for at lagene er like langt etter 60 minutter.

Klikk på denne lenken for å levere spill på denne kampen

VIK Västerås HK - Karlskrona HK 1,85 - 3,85 - 2,95 H (spillestopp kl. 1855)

Supervariable Västerås ligger på 5. plass med 31 poeng og er kun sju poeng bak serieleder Modo. Har variert veldig i det siste. Tre av de fire siste hjemmekampene er tapt, mens det er blitt fire strake borteseire i den samme perioden. Karlskrona har løftet seg etter en formsvikt og står med tre strake seire. Ligger på plassen bak Västerås på tabellen (6. plass) og har fire poeng mindre enn kveldens motstander (27). Västerås med variable 5-0-5 på ti spilte hjemmekamper. I kveld blir det seier?

Klikk på denne lenken for å levere spill på denne kampen

Karlsruher SC - Erzgebirge Aue 1,90 3,20 - 3,35 U (spillestopp kl. 2025)

Tysk 2. Bundesliga der Karlsruhe står med seks strake uavgjorte. Ligger på 11. plass med 15 poeng og har blant annet åtte poeng opp til Stuttgart på 3. plass. Totalt 2-2-1 på hjemmebane. Erzgebirge Aue er helt oppe på 5. plass til tross for kun ett plussmål (5-4-3 totalt). Har vært solide hjemme og 14 av lagets nitten poeng er kommet der. Ikke bedre enn 1-2-6 på bortebane. Karlsruhe bør unngå tap i kveld, vi lar oss friste av den solide uavgjortoddsen og at Karlsruhe kan spille uavgjort for sjuende kamp på rad.

Klikk på denne lenken for å levere spill på denne kampen

Carolina Hurricanes - Ottawa Senators 1,55 - 4,40 - 3,95 B (spillestopp kl 0055)

Carolina Hurricanes gikk på sitt fjerde strake tap da natt til søndag røk 1-4 borte mot nettopp Ottawa Senators. Har dermed falt ned til 5. plass i Metropolitan division i Eastern Conference. Ottawa med kun 13 poeng i Atlantic division, men de har vunnet tre av de fire siste kampene og smalt til med 6-2 seier borte mot New York Rangers i nest siste bortekamp. Et interessant poeng foran nattens kamp. Ottawa vant tilsvarende bortekamp 4-1 forrige sesong. 1,60 på hjemmeseier duger ikke i det hele tatt. 3,75 på at Ottawa gjentar forrige sesongs bedrift, langt mer spennende.

Klikk på denne lenken for å levere spill på denne kampen

Washington Capitals - Arizona Coyotes 1,72 - 4,05 - 3,40 H (spillestopp kl 0055)

Godtgående Washington Capitals med ti seire på de 11 siste seriekampene og ingen har tatt flere poeng enn Capitals hittil denne sesongen. Målproduksjonen er det som vanlig ingen feil med. 74 scoringer er klart flest i NHL til nå denne sesongen. Arizona Coyote spiller i Pacific division i Western Conference og her er det tett og jevnt. Står med totalt 20 poeng, men kommer til Washington med tre strake ettmålstap. Washington har vært strålende i det siste, de går nok på et tap før eller siden. 1,72 på hjemmeseier er uansett et av mandagens bedre objekter og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere spill på denne kampen

Lag kode Kopier kode