Gå til sidens hovedinnhold

Her krasjer bilen utenfor Claus sitt hus: – Jeg er ikke overrasket

Det er ikke uvanlig for Claus Selle at bilene havner i grøfta utenfor huset. Lørdag gikk sjåføren fra stedet.

For abonnenter

**Se den spektakulære videoen øverst i saken.**

(Romerikes Blad) – Jeg satt på hjemmekontoret da det smalt. Umiddelbart etter at jeg hørte lyden skjønte jeg at det var en som hadde kjørt av veien. Lyden var ikke til å ta feil av.

For Claus Selle fra Fallbrauta på Lørenfallet har det nærmest blitt en vane at bilene kjører av veien utenfor hjemmet. Trafikkuhellet som fant sted ved 16.15-tida lørdag ettermiddag, er det tredje trafikkuhellet på halvannen måned – til sammen det åttende trafikkuhellet siden han flyttet inn i huset.

– Jeg er ikke overrasket. Det er 40-grense her, men stadig vekk opplever jeg at trafikantene på stedet kjører for fort, sier han.

Fanget hendelsen på film

RB omtalte begge trafikkuhellene utenfor døra til Selle i august. Da fortalte han at fartshumper vile være eneste løsningen for å få ned fartsgrensa, noe han også gjentar i dag.

– Heldigvis er det gått bra så langt, men jeg må nok si at dagens hendelse er den mest spektakulære av uhellene som har skjedd så langt.

Til daglig jobber Selle med IT og sikkerhet. Han har derfor montert overvåkningskameraer på huset sitt, noe som gjorde at han ved en tilfeldighet klarte å fange trafikkuhellet på film.

– Vanligvis filmer jeg ikke veien, men jeg holdt på å justere kameraet da hendelsen oppsto.

I overvåkningsvideoen, som RB har fått tilgang til, kan man se at bilen snurrer 360 grader rundt, samtidig som den spinner 180 grader. Deretter kan man se at sjåføren går fra stedet.

– Om sjåføren var i sjokk eller hadde en annen grunn til å løpe fra stedet vet jeg ikke, men jeg håper uansett at politiet kommer i kontakt med han, sier Selle.

To personer er pågrepet

Operasjonsleder i Øst politidistrikt, Tom Sandberg, forteller ved 19-tida at de har kommet i kontakt med bileieren.

– Han sier at han ikke har brukt bilen, men at han antar det er to personer som bor på samme adresse som har brukt den. De to personene, som er en mann og en kvinne i 40-åra, er pågrepet av politiet da det ble funnet narkotika i boligen deres.

Det er ukjent for Sandberg hva slags relasjon det er mellom de pågrepne personene og bileieren.

– Kvinnen fremsto som ruset. Hun er også etterlyst av politiet for å ikke ha møtt til soning for et tidligere forhold, samt at vi fant mobiltelefonen hennes i bilen.

Operasjonslederen opplyser til slutt at bilen er tatt med inn til nærmere undersøkelser.

– Vi fant ingen narkotiske stoffer i kjøretøyet, sier Sandberg.

Kommentarer til denne saken