Heltemodig kinoåpning

Av
DEL

Innsendt Til helga begynte en gradvis gjenåpning av Sentrum kino i Landsbyen Dokka! Korona-pandemien krever at vi følger de nasjonale føringene for kinodrift, og det blir nå anbefalt å åpne kinoen igjen for inntil 50 besøkende per visning. I samråd med kommunelegen og bransjeorganisasjonen Film & Kino, har vi innført spesielle tiltak - koronaregler - som vi håper og forventer at alle besøkende følger fremover. Dette kan man lese mer om på kinoens Facebook-side og på oppslag i kinoens lokaler. I tillegg gjelder anvisninger fra personalet.

Først ut var actiondramaet "Bloodshot" med selveste Vin Diesel i hovedrollen. Deretter fulgte animasjonsfilmen "Bølle i trøbbel" søndag.

Nå venter nye visninger. Onsdag 13. mars får publikum sjans til å se "Fjolls til fjells" klokka 19 og fredag 15. mars er det "Klovn" klokka 19 på kinoprogrammet på Dokka.

Dersom koronareglene våre overholdes og smittefaren generelt fortsetter å gå ned, kommer vi til å vise flere filmer og åpne for et større antall besøkende etter hvert. Inntil videre vil nye visninger annonseres fortløpende på Facebook, Snapchat og E-billlett. Det er ikke godt å si når kinobransjen nasjonalt og internasjonalt er tilbake på et tilsvarende nivå som før pandemien.

Vi ønsker imidlertid å vise kinofilm i landsbyen igjen, og tilpasser oss interessen blant våre kinovenner og tilgangen på filmer fra byråene, så godt det lar seg gjøre.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken