Helsvart aften i snøkaoset på Alfheim

Ole Kristian Lauvli sørget for at Raufoss ikke tapte mer enn 0-3 mot TUIL med flere strålende redninger.

Ole Kristian Lauvli sørget for at Raufoss ikke tapte mer enn 0-3 mot TUIL med flere strålende redninger.

Raufoss leverte en meget svak kamp og tapte hele 0–3 mot tabelljumbo Tromsdalen i en kamp som måtte stoppes i 25 minutter for å rydde vekk all snøen. Raufoss tapte dermed sin 11. av de siste 14 kampene i 1. divisjon, og kvaliktoget forsvant definitivt i nord.

DEL

Tromsdalen var tydeligvis mest komfortable med snøstorm og vinterføre første halvdel av første omgang. Raufoss slet med å få «feste» og komme godt nok opp i press på ballfører i «skiløypa» og med sterk vind i mot. Vegard Lysvoll hadde en skummel lobb før Anders Karlsen fyrte av gårde en snøkanon som forsvant i nettet bak Lauvli. Tromsdalen kunne også økt ledelsen på to store sjanser før dommeren beordret ryddepause. De drøye 25 minuttene benyttet totningene godt. De gjorde to bytter, kjørte Strand Nilsen og Ikhsan Fandi som spisser i en mer tilnærmet 4:4:2-formasjon og satte trykk på hjemmelaget. Uten å skape mer enn et par målsjanser.

Hjemmelaget åpnet også andre omgang best og økte til 2–0 da Raufoss fikk et håpløst brudd mot seg på vei framover. TUIL kunne også økt til 3-0, men Lauvli reddet mesterlig. Raufoss ble trolig snytt for straffe da Strand Nilsen ble felt og etter en heands like etter, men Raufoss tok over initiativet etter 0-2-scoringen. De presset på, men evnet ikke å omsette overtaket til nok store sjanser. Da sjansene bød seg så var kvaliteten på innlegg og råskapen inne i «boksen» for dårlig. I stedet for redusering utnyttet TUIL et svakt tilbakespill til keeper med å punktere kampen. Dermed ble det en ny tung nedtur med 0–3 mot tabelljumboen fra Tromsdalen på en meget svak dag for Raufoss.

Raufoss-nedturen denne høsten fortsatte dermed denne høsten. Den siste teori om kvalikplass forsvant i snøstormen, og en kamp før slutt er laget på niendeplass med kun tre seiere på de siste 14 kampene.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags