Gå til sidens hovedinnhold

Hellbillies til Raufoss i 2021: – Det er gledelig at det fortsatt finnes folk som er gærne nok til å arrangere festival

Artikkelen er over 1 år gammel

Selv om årets Hellbillies-konsert gikk den veien koronaen sparker, gir ikke 2830-festivalen på Raufoss seg så lett!

Det var på tampen av juni Aslag Haugen og resten av Hellbillies etter planen skulle stå på scena på 2830 Sommerfestival på Raufoss. Det ble det som alle vet ikke noe av, men hallingdølene er som alle andre artister og kulturspredere optimister og har satt av en ny dato for å omsider kommer tilbake til Raufoss.

Spente

2021-utgaven av 2830 Sommerfestival går av stabelen 2. og 3. juli, og fra før av er det kjent at den livate gjengen i Rotlaus er klar for festivalen fredag 2. juli. Lørdag 3. juli står Hellbillies på scena med Loveshack klare til å ta over etter at hallingdølene har skrudd av sine forsterkere.

Terje Slettum i Toten Livescene, som står bak 2830 Sommerfestival, er i full sving med å planlegge neste års festival, men det er ikke fritt for at han er spent på hvordan verdensbildet ser ut om noen måneder.

– Klart vi er spente på hvor lenge dette varer, samtidig må vi jo jobbe parallelt i den tro at en vaksine er på plass i løpet av første del av 2021. Uten en fungerende og ikke minst tilgjengelig vaksine er jeg ganske sikker på vi må finne en alternativ måte å gjennomføre på, sier han.

Gærne arrangører

Det begynner å bli lenge siden Hellbillies spilte på Raufoss nå. Faktisk så lenge at Aslag Haugen sliter med å huske tid og sted.

– Jeg kan faktisk ikke huske sist vi spilte på Raufoss! Det må være veldig mange år siden, så langt tilbake som den akustiske turneen på kulturhuset for 15 år siden, men vi gleder oss til å komme til Toten igjen og ikke minst blir det moro å spille på en festival vi ikke har spilt på før! Det er også gledelig å høre at det fortsatt finnes folk som er gærne nok til å arrangere festival, sa Hellbillies-vokalisten da OA snakket med ham i forkant av konserten som ble korona-avlyst.

Kommentarer til denne saken