Gå til sidens hovedinnhold

Heia Bøverbru!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

3. mai er det årsmøte i Bøverbru Vel på Håkonshallen. På grunn av smittevernregler er det påmelding, men det blir iallfall et «fysisk» møte. Jeg er med i valgkomiteen og vi er ferdige med jobben vår for denne gang. Lars Solheim som leder og Silje Glæserud Hjelmtvedt som sekretær ønsker ikke gjenvalg denne gangen, og de må takkes for den gode jobben de har gjort. Det blir et godt styre videre.

De siste årene har styret hatt mye jobb med å få Håkonshallen klar for utleie igjen etter omfattende krav fra branntilsynet. Resultatet ble veldig bra, all ære til dere og alle andre som har deltatt i den praktiske gjennomføringen. Nå er det bare å vente til det blir lov å være mange sammen igjen. Salen er nå godkjent for 300 personer. Det kan bli mange fine fester, konserter og andre arrangementer. Vi gleder oss!

Styret er også i gang med «tettstedsutvikling» i samarbeid med kommunen. Det var et godt besøkt grendemøte med idémyldring i november 2019- FØR koronaen. Der kom det fram mange spennende forslag til hva vi kan gjøre på Bøverbru for å skape aktivitet, møteplasser og samhold. Et godt og trygt nærmiljø er viktig for folk i alle aldre, og alle kan bidra til å legge til rette for det! Bøverbru Vel tar også ansvar på badeplassen ved Holetjernet- en «perle» på Bøverbru.

Det er stadig mye å ta tak i for Bøverbru Vel. Vi må stå på for bygda vår og vise at her er det godt å bo! Vi har en fin barnehage, en god skole, mange arbeidsplasser og mye aktivitet i lag og foreninger. Vi savner mer sosialt samvær av alle slag nå, men det kommer snart bedre tider når flere og flere er vaksinert.

Bøverbru Vel er en forening for alle. Det er viktig å engasjere seg i lokalsamfunnet og det kan du gjerne gjøre gjennom Bøverbru Vel. Styret tar på seg mange oppgaver, men kan trenge hjelp til praktiske gjøremål. Dugnad er gøy!

Er du medlem? Hvis ikke så oppfordrer jeg deg til å betale medlemskontingent. Så kan du gjerne melde deg «til tjeneste» til styret. Bøverbru Vel har som valgspråk «Skaper trivsel i bygda».

Vi må sammen vise at på Bøverbru er det godt å bo! Og vi har plass til mange flere! Heia Bøverbru!

Kommentarer til denne saken