Stokke hedret for årets bilde i laugskonkurranse

SØLV: Fotograf Bjørn Tore Stokke ble hedret med sølv for dette bildet av Kari Bremnes. Det fikk flest poeng i konkurransen, og med det kåret til årets bilde.

SØLV: Fotograf Bjørn Tore Stokke ble hedret med sølv for dette bildet av Kari Bremnes. Det fikk flest poeng i konkurransen, og med det kåret til årets bilde. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fotograf Bjørn Tore Stokke ble premiert for å ha tatt årets bilde i Hedmark og Oppland fotolaugs årlige konkurranse.

DEL

(Hadeland) Premieutdelingen fant sted på foreningens julemøte 10. november.

Fotograf Bjørn Tore Stokke på Gran kom på 3. plass i årets laugskonkurranse, men stakk allikevel av med premien for årets bilde under premieutdelingen 10. november, heter det i en pressemelding fra fotolauget.

Stokke hevdet seg i portrettkategorien i årets konkurranse., og portrettet «Kari Bremnes» fikk konkurransens høyeste poengsum uavhengig av kategori, og ble dermed kåret til Årets bilde.  Det ble også hedret med sølv i konkurransen.

Fotograf Bjørn Tore Stokke oppnådde også hederlig omtale for sitt bilde «DR Lovebeard enjoying his pipe» og bronse for sitt bilde av «Erik Poppe»

Fotograf Anya Kolbjørnsen fikk også heder. Hun ble premiert for søskenbilde i Hedmark og Oppland fotograflaugs årlige konkurranse.

Årets fotograf

Hedmark og Oppland Fotograflaug er et laug tilknyttet Norges Fotografforbund, fagforbundet for profesjonelle fotografer i Norge. Årlig arrangeres en laugskonkurranse hvor medlemmer i lauget kan delta. Konkurransen juryeres av en gruppe erfarne, profesjonelle fotografer i Norge, alle tilknyttet Norges Fotografforbund. 

I år ble det levert 64 bilder til konkurransen, hvorav 29 fotografier oppnådde en poengsum på 70 eller mer. Fotografen med høyest sammenlagt poengsum for sine premierte bilder blir kåret til Årets fotograf.  Kirsti Hovde fra Lillehammer ble tildelt denne ærefulle titelen. 

Premiefordelingen er slik:

100–95 poeng – gull

94–88 poeng – sølv

87–80 poeng – bronse

79–70 poeng – hederlig omtale med diplom

0–69– ikke akseptabel kvalitet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken