Gå til sidens hovedinnhold

Hedda-pris i Gjøvik-hender

Artikkelen er over 1 år gammel

En av søndagens gjeve Hedda-priser havnet i hendene til Cecilie Lundsholt fra Gjøvik.

Cecilie Lundsholt er ansatt som kunstnerisk leder scenekunst for barn og unge ved Teatret Vårt i Molde, og det var hun som søndag kveld fikk i oppdrag å ta imot den gjeve Heddaprisen Teateret Vårt fikk for oppsettingen av Astrid Lindgrens klassiker «Mio, min Mio».

Astrid Lindgrens eventyrlige klassiker hadde premiere på Teatret Vårt 20. september 2018 og ble svært godt mottatt av publikum og anmeldere.

– Å være nominert til Norges gjeveste teaterpris for beste barneforestilling er en seier i seg selv, uttalte Cecilie Lundsholt før helgas store happening på teaterets hjemmeside.

– Alle på Teatret Vårt og på Nordland Teater som vi har produsert forestillingen sammen med, har strukket seg langt for å skape en unik teateropplevelse for hele familien. Så i dag er jeg veldig glad og veldig stolt av hele det kunstneriske teamet og alle som har jobba både foran og bak på denne forestillinga, avsluttet Lundsholt som med det altså fikk full valuta for innsatsen under søndagens prisutdelingen på Det Norske Teatrets hovedscene.

Kommentarer til denne saken