Harry Hoovers fortsetter å hylle Vazelina

HØGGER-FANS: Harry Hoovers lover å ta vare på Vazelina-arven.

HØGGER-FANS: Harry Hoovers lover å ta vare på Vazelina-arven. Foto:

Selv om Vazelina Bilopphøggers legger inn årene, betyr ikke det at musikken slokner. Det skal karene i Harry Hoovers sørge for.

DEL

– Hadde det itte vøri for Vazelina, så hadde itte vi hatt noen låter å spelle, sier trommeslager i Harry Hoovers, Pål «Præst'n» Dæhlen.

Lever videre

Torsdag 19. september kom nyheten om at Vazelina Bilopphøggers legger inn årene etter 40 år og gir seg etter å levert mye god musikk ifra Vestoppland. Det synes kara i Harry Hoovers er trist. Rett og slett sørgelig!


Harry Hoovers er et Vazelina Bilopphøggers-tributeband som ble startet på Raufoss i juli 2011.

– Detti var nyheter vi kara – og mange mæ øss – tok veldig tungt. Vi blir nok ældri lei ta Vazelina. Detti er musikken vi har vøksi opp mæ, og som har gått jevnt og trutt i kassettspeller'n sia vi var smågutter – og der surrer og går de fortsatt!, forteller vokalist Hansi Hoover. Nå som det straks er ugjenkallelig slutt for Vazelina Bilopphøggers, lover Harry Hoovers å gjøre sitt for å fortsette å hylle Vazelina og føre arven videre.


Luftrommet

– Dessi låtene fortjener å bli framført tæl evig tid, så vi kan love dekk ælle at vi itte skar ligge på latsida, forteller Dæhlen og fortsetter:

– Detti er itte noe vi tæk lett på, men vi er klare tæl å ta stafettpinnen videre! Men er luftrommet klart? «Roger!», svarer Præst'n. «Ruud!», kommer det resolutt fra resten av bandet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags