Gå til sidens hovedinnhold

Valter utelukker ikke kvalik-spill

Artikkelen er over 14 år gammel

Alt er mulig, men vi må kanskje vinne alle våre kamper for å ha en mulighet til kvalik-spill, sier Toten-trener Valter Perisa.

Toten HK har mistet viktige poeng etter nyttår og har både Sola og Drammen foran seg når det gjelder å få spille kvalik-kamper om opprykk til eliteserien. Men også de to sterkeste rivalene mister poeng nå og da, derfor kan dette bli tett kamp helt inn.

Vi må vinne de fleste kampene våre. Alt er opp til oss selv, sier Valter Perisa.

Mye sykdom

Den siste tida har Toten HK slitt med mye sykdom i laget. Vi har ikke fått trent mye med ball den siste uka. Det var først torsdag og fredag at vi kan trene med de fleste sammen før helgas kamper, sier Valter Perisa.

Vi må vinne begge kampene i helga, i tillegg må vi nok slå både Gjøvik og Vardal og Storhamar på bortebane og Sola og Stavanger hjemme. Gjør vi det er muligheten til kvalik-spill der, sier Toten-treneren, som har god tro på fire poeng i helga, selv om ikke oppkjøringen til dobbeltkampen har vært den aller beste.

Viktig

Helgas kamper mot Åsane og Årstad er viktige for oss. Og selv om vi har hatt noen skader og mye sykdom i laget den siste tida, skal vi gjøre alt for å ta fire poeng i Bergen, sier Valter Perisa.

Skal ikke snuble

Gjøvik og Vardal skal også til Bergen denne helga. Eskil Berg Andreassen og hans mannskap skal ikke snuble i dobbeltkampen mot Åsane og Årstad.

Trine Haltvik imponerte i sin første obligatoriske kamp for Gjøvik-laget. Kanskje kan veteranen fra Trondheim med sitt smittende fighterhumør være nettopp den spilleren GVHK trenger i det som blir en intens serieinnspurt. Og nettopp i kamper mot antatt svakere lag som Årstad og Åsane kan Haltviks egenskaper komme godt til nytte. Det skal bli fire GVHK-poeng denne helga.

Sjanseløse

Lunner er i en fortvilt poengsituasjon nest nederst på tabellen. I øyeblikket er det seks poeng opp til Åsane på sikker plass. Nå har riktignok Lunner to kampen mindre spilt enn Bergens-laget. Men i den spilleform Lunner er for øyeblikket betyr ikke det så mye verken fra eller til.

I morgen kveld skal Lunner til Drammen for å møte et hjemmelag som spiller for kvalik-plassen i divisjonen. Det betyr at Lunner møter et Drammens-lag som satser alt på en ny seier. Lunner er i utgangspunktet sjanseløse til poeng.