Gå til sidens hovedinnhold

Fredrikstad - GVHK 21-20

Artikkelen er over 11 år gammel

GVHK har et godt utganspunkt og bør holde plassen i eliteserien tross en svak kamp i Fredrikstad.

60. min Slutt 21-20 Maria Hansen hadde sjansen til å utligne i siste sekund men bommet alene med keeper.

59. min 21-20 GVHK vinner ballen og tar timeout med 11 sekunder igjen å spille.

58. min 21-20 Maria Hansen. GVHK har hevet seg litt på slutten og tåler trolig et tap på bortebane med tanke på hvor sterke de er på hjemmebane.

55. min 20-19 Ingrid Strand

55. min 20-18

54. min 19-18 Ingrid Strand ved straffe

51. min 19-17 Trine Haugstad Tone Mølner i mål har reddet fire skudd på rad og bidrar sterkt til T GVHK fortsatt henger med i kampen.

49. min 19-16 Trine Haugstad

47. min 19-15 GVHK pådro seg en utvisning.

46. min 18-15 GVHK har misbrukt to store sjanser. Laget spilte i ett og et haklvt minutt med to spillere mer på banen og enda klarte de ikke benytte sjansen.

38. min 15-12 GVHK fikk en dårlig start på andre omgang og gjorde store feil i angrep. Fredrikstad gikk opp til 15-10. GVHK fikk to reduseringer ved Pernille Knudsen og Ingrid Strand på straffe og GVHK henger fortsatt med i kampen i Kongstenhallen.

Pause: GVHK har slitt tungt første omgang og laget gjør mange feil. Skuddene sitter ikke der de skal. På forhånd sa trener Børge Brown til oa.no at GVHK vil ha med seg noen plussmål til hjemmekampen neste onsdag. Så langt ser det vanskelig ut. GVHK må skjerpe seg betraktelig i siste omgang dersom ikke eliteplassen neste sesong skal henge i en tynn tråd.

29. min 12-9 GVHK langt unna sitt beste

18. min 8-6 GVHK sliter fortsatt med å få uttelling framover. Fredrikstad viser voldsom vilje og glød.

12. min TimeOut til Gjøvik og Vardal for å få orden i rekkene.

11. min 5-3 Trine Haugstad reduserte på straffe. Gjøvik og Vardal sliter både i forsvar og angrep.

5. min 2-2 GVHK åpnet nervøst og gjorde tre feil i de første angrepene. Fredrikstad ledet 2-0 til Marte Mellingen reduserte til 2-1 og like etter scoret Mette Galåen.

I kveld braker det løs i Kongstenhallen i Fredrikstad i det første møtet mellom hjemmelaget og GVHK i kampen om en plass i neste års eliteserie i håndball.

Senka Buljan og hennes lagvenninner i GVHK må naturlig nok finne seg i å være favoritter i møtet med sesongens tredje beste lag i 1. divisjon. Kampen er det første møtet mellom de to «kvalikrivalene» returoppgjøret finner sted i Tranberghallen neste onsdag.

Oppland Arbeiderblad er selvfølgelig på plass i Fredrikstad og følger kampen, både med oppdateringer på oa.no og ikke minst til torsdagens papirutgave av Oppland Arbeiderblad.