Gå til sidens hovedinnhold

Halloween-fest i gatene for hele familien i dag

Artikkelen er over 3 år gammel

I dag inviteres barn og hele familien til Halloween-fest og Underjordisk marked på CC og Samfundet.

– Blant annet kan vi friste en Superbarna-konsert og Hekseshow med Mari Cathrine Brostuen Hagen, forteller Martine Kraft og Nils Jørgen Nygaard Kraft.

Årets underjordiske festival starter med åpning på CC Gjøvik midt på dagen lørdag, før karnevalstoget går derfra og gjennom byen opp til Gamletorvet. Deretter blir med Underjordisk marked på Samfundet tre-fire timer.

– Vi har med oss vinnerne av Spellemannsprisen 2016 i klassen for barnemusikk, nemlig Superbarna, sier Nils Jørgen Nygaard Kraft.

Arrangørene jobber på spreng med å klargjøre lokalene på Samfundet for helgens underjordiske festival.

Familieband

Familien Asphol, med barna Benjamin og Tobias, startet Superbarna i 2008. Etter hvert utvidet de prosjektet til en liten gruppe med barn i alderen 9–13 år fra Gjerdrum og Romeriket. Superbarna har gitt ut fem album, og drar på turne, holder konserter og synger på eventer.

Sangene er produsert og komponert av Knut Bjørnar Asphol og Tone Lise Asphol.

Superbarna har jobbet med artister som Alexander Rybak, Rune Larsen, Didrik Solli-Tangen, Knut Anders Sørum, D'Sound, Sirius og kor fra hele Norge.

Inne på Samfundet blir det åpent marked i med lykkehjul, gratis ansiktsmaling til barna, åpen kafé med sitteplasser, og diverse andre aktiviteter.

Spennende maskeradeball

På lørdagskveldens Maskeradeball er det mye spennende på programmet. Foruten bar, kiste-selfie, spåkone, kåring av beste kostyme og annen underholdning, står en rekke artister klar på scenen.

Renaissance Beats er duoen Stein Villa og ​Sven Andreen, som visstnok har klar en formidabel åpning av hele ballet. The Ghostbusters Band med flere «lokale helter» i besetningen servere monsterhits og Martine Kraft med sitt band vil også garantert sørge for den påkrevde underjordiske stemning. DJ Jason sørger til slutt for å holde festen varm inntil dørene stenger en time over midnatt.

– Og glem for all del ikke at vi overfører finalen i Stjernekamp direkte på storskjerm, sier Martine Kraft og Nils Jørgen Nygaard Kraft.

I fjor kunne alle festdeltakerne juble for seier til Knut Anders Sørum. I år håper man på juble for Adam Douglas.

Kommentarer til denne saken