Nest beste barnehage

Redaktør i Foreldre & Barn, Roger Aarli-Grøndalen overraskte prisen til barnehagestyrer Kari Støen Kleppe i Augedal barnehage torsdag formiddag.

Redaktør i Foreldre & Barn, Roger Aarli-Grøndalen overraskte prisen til barnehagestyrer Kari Støen Kleppe i Augedal barnehage torsdag formiddag.

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Foreldre & Barn har kåret landets beste barnehager. prisene ble overrakt torsdag formiddag.

DEL

Andreplassen og 20.000 kroner gikk til Augedal barnehage i Brandbu. Dermed får barnehagestyrer Kari Støen Kleppe nok en pris i sin 40 år lange karriere som barnehagestyrer i Brandbu.

Konstituert redaktør Roger Aarli-Grøndalen i Foreldre & Barn overrakte diplom, blomster og en sjekk på 20.000 kroner i barnehagen torsdag formiddag.

153 barnehager har vært nominert, og juryen som har bestemt rekkefølgen består av Tjodunn Dyrnes, som er redaktør i Foreldre & Barn, generalsekretær i Care, Marte Gerhardsen, forfatter Vera Michaelsen og advokat/politiker Abid Q Raja.

I begrunnelsen heter det at Augedal barnehage skiller seg ut med en barnehagestyrer som i 40 år har sørget for både faglig kvalitet, innovasjon og en opplevelse av at det skapes tid og rom for den enkelte. «At styrer er viktig for kvaliteten i barnehagen, står sterkere enn noensinne for juryen etter gjennomgangen av nominasjonene», skriver juryen.

Selv var Kari Støen Kleppe rørt over hederen.

Vinner av kåringen er Hannes lekestue i Stavanger, mens Ekeberg Idrettsbarnehage i Oslo stakk av med tredjeplassen.

Artikkeltags