Anne Brodtkorb startet i sin tid Lunnerjentenes revygruppe. Hun var turnésjåfør og regissør. Skuespillerne var hennes egne døtre og deres venninner. Talentene vokste og revygruppen likeså. I 1989 ble Lunnerjentenes revygruppe formelt avløst da Lunner revy- og teatergruppe (Lurt) ble stiftet i samarbeid med Lunner musikkforenings revygruppe. Hun var aktiv i Lurt fram til hun satte alle kluter til i Fagertun barne- og ungdomsteater (Fabu) i 1992.

Sammen med tre andre kvinner skrev hun manus til et historisk/pedagogisk teaterstykke fra bronsealderen på Hadeland. Ideen sprang ut fra funnet av to bronsebukker som ei elleve år gammel jente var med på å finne i 1925.

I 2000 satte Lurt opp Bronsebukkene på Grindvoll. Manus ble utgangspunktet for storsatsingen på friluftsspelet «Bronsebukkene» som de seinere årene er regissert av Arnulf Haga.

Brodtkorb har hele veien vært aktivt med i staben bak Bronsebukkene. Samtidig har hun vært en av drivkreftene i Musical, som arrangeres av Hadeland Janitsjar og Jevnaker korforening.

Musical startet i 2002 med My Fair Lady, fulgte opp med Operafantomet året etter og er blitt Hadelands nyttårsbegivenhet. Januar 2008 var det Which Witch. I 2009 er det Sofies verden for første gang uten Brodtkorb i staben.