Torres kjempet godt, men tapte

Bernard Angelo Torres har virkelig markert seg i boksearenaen de siste månedene. Foto: Privat

Bernard Angelo Torres har virkelig markert seg i boksearenaen de siste månedene. Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gran-bokseren Bernard Angelo Torres kjempet og bokset en god finalekamp, men franskmannen Sofiane Oumiha ble for sterk i sisterunden.

Dermed ble det bare sølv til det norske stortalentet i 60 kiloklassen i den store BOXAM-turneringen i Spania lørdag kveld. Det var Torres' aller første AIBA-turnering, så prestasjonen var mer enn god nok. Det var helt jevnt mellom de to før siste runde, men da var franskmannen bedre. Han fikk inn de avgjørende kontringene og avgjorde kampen med 3-0 på poeng.

– Jeg er veldig imponert over boksingen til Bernard Torres. Han bokser sin første sesong i seniorklassen og viste at han har mye inne. I denne turneringen tok han da også en veldig fin skalp på sin vei mot finalen, da han slo ungareren Roland Galos. Han ble europamester i juniorklassen i 2013, kommenterte landslagstrener Erik Bredler etter kampen.

Selv om de norske bokserne slet med å markere seg i Spania, var Bredler fornøyd med mye av det bokserne hans viste.

– Vi fikk en tøff trekning her, for motstanderne til Camilla Johansen (Raufoss), Martin Larsen (Trondheim), Vegar Tregren (Ulf-an) og Kevin Melhus (Oslo) vant alle gull i sine klasser i turneringen.

Ved siden av Torres, ble det også plass på seierspallen for Melhus. Han klarte tredjeplass i tungvektsklassen.

– For våre boksere ble det mye fin læring gjennom dette oppholdet, og de som ble slått ut tidlig, fikk tid til mye fin trening og sparring, fortalte landslagssjefen.

Bernard Angelo Torres fra Gran Bokseklubb tok gull og championship-beltet i Belts Montana i Paris i april etter en meget imponerende innsats i turneringen.

LES OGSÅ:

Gran-bokser klar for finale i Spania 

Her er gullgutta til Kjell Sørum 

Artikkeltags