Gå til sidens hovedinnhold

Gran-bokser klar for finale i Spania

Gran-bokser klar for finale

Artikkelen er over 6 år gammel

Boksetrener Kjell Sørum i Gran Bokseklubb er ikke i tvil når han blir bedt om å beskrive bokseren Bernard Angelo Torres.

- Det er 60 kilo med eksplosivitet! Jeg har drevet med dette i over 30 år og har aldri hatt en bokser med slik eksplosivitet i kroppen. Han har bare så vidt fylt 19 år og kommer til å nå langt, sier Sørum til OA.

Fredag kveld ble det klart at stjerneskuddet fra Gran bokseklubb skal bokse om seieren i sin klasse i International Boxing Tournament BOXAM i Spania denne helga.

Finalen går av stabelen lørdag kveld.

Slo ut sterke motstandere

Bernard Angelo Torres bokser i klasse 60 kilo, og slo ut israelske Igor Lazarev i kvartfinalen.

Bernard Angelo Torres gikk seirende ut av duellen med europamesteren fra Ungarn i semifinalen.

Kan fortsatt utvikle seg

- Det er en fantastisk prestasjon i seg selv. Uansett hvordan det går i finalen så må Bernard være veldig godt fornøyd, sier Kjell Sørum som har trent stjerneskuddet de siste årene.

- Han kommer opprinnelig fra Filippinene og lærte seg boksing da han var veldig ung. For fem år siden kom han til Norge. Jeg så potensialet da han dukket opp på et stevne hos oss i Gran bokseklubb. Da hadde han ikke bokset på ett år, men det er noe spesielt med den gutten, sier trener Kjell Sørum.

- Han fylte 19 år for noen dager siden. Selv om han er meget god nå, så kan han fortsatt utvikle seg, legger treneren til.

Bernard Angelo Torres fra Gran Bokseklubb tok gull og championship-beltet i Belts Montana i Paris i april etter en meget imponerende innsats i turneringen.

LES OGSÅ:

Her er gullgutta til Kjell Sørum 

Kommentarer til denne saken