Det sies at alle gode ting er tre, og når det gjelder Graceland Gjøvik? ja da kan vi selvsagt ikke være mer enig.

Graceland Gjøvik gjester toner fra tunet for tredje gang den 19.august kl 14.00, og vil for andre året på rad kickstarte bylivsdagene med en unik gratis utendørskonsert på Gjøvik gård.

Graceland Gjøvik, som samlet nesten 900 publikummere på fjorårets siste "toner på tunet" konsert, har de siste årene satt nye kulturelle spor med sin tolkning av Elvis. Graceland Gjøvik har etter hvert fremstått som en skikkelig utfordrer til de mer etablerte artistene i innlandet, uansett sjanger, og har som et kjeledressfritt alternativ, satt fremførelsen musikalsk som sitt viktigste varemerke. Jovisst blir det show, historier om Elvis og kanskje litt tullprat, men det blir mer som ett krydder gjennom konserten. Publikum vil som vanlig, når Graceland Gjøvik har konsert, bli med på en reise gjennom store deler av Elvis sin karriere, kanskje på både godt og vondt, men garantert flerstemt.

Bandet byr på både kjente og mer ukjente godbiter, men fremført på en måte som fort bringer tankene tilbake til de store showene i Las Vegas på 70-tallet.

Lukker du øynene, vil du kanskje kunne kjenne dragsuget etter Elvis sine erotiske hoftebevegelser, lukten av sigarettrøyk, gambling og dyr parfyme, alt servert med heftige gitarsoloer, rå bassganger, blåserrekke med snert og et samspilt band med trøkk av høy klasse. Dette blir en musikalsk tidsreise der man virkelig får oppleve det mangfoldet kanskje tidenes artist stod for. Arrangementer for blås er spesialskrevet til bandet og fremføres med både innlevelse og troverdighet. Man skal være rimelig umusikalsk anlagt om man ikke kjenner en viss begeistring ett eller annet sted i kroppen når Graceland Gjøvik står på scenen.

Graceland Gjøvik frir til et bredt publikum i alle aldre, og ikke bare med Elvis, men benyttes i alt fra brylluper, festlige lag, festivaler til fest på lokalet, og plukker da frem låter også fra andre artister, også norske og lokale. Kanskje vil bandet servere en og annen overraskelse fra tunet i år også?

Møt opp på tunet 19.august, gjerne tidlig og med egen stol, for her blir det både trøkk og trangt. Tør du la være?