Klovnen Knut imponerer både store og små på Gjøvikmarken

For store og små: Klovnen Knut lager show beregnet for barn, men de voksne trekker definitivt også på smilebåndet.

For store og små: Klovnen Knut lager show beregnet for barn, men de voksne trekker definitivt også på smilebåndet. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Med trylletriks og "billig humor" fikk både barn og voksne seg en god latter.

DEL

- Vil dere se trylletriks?

Klovnen Knut smiler ivrig mot publikum. Barne på første rad roper et samstemt "ja!"

- Det var synd, for jeg skal vise dukketeater.

Klovnen Knut er en utdannet førskolelærer som likevel er klovn/gjøgler på fulltid. En tullekunstner, som han kaller seg.

Barna ler høyt og de voksne humrer

Da vi får se Klovnen Knut i aksjon på Gjøvikmarken søndag formiddag, er det ikke vanskelig å trekke på smilebåndet. Klovnen Knut inkluderer barna i showet med å stille dem spørsmål de må svare på og når han stopper opp for å høre på barnas kommentarer. Han advarer også foreldre om at det blir mye "billig humor" i dette showet.

Showet er definitvt beregnet for barna - og de stortrives, men Klovnen Knut sniker inn noen kommentarer som treffer de voksne også.

Som for eksempel da Klovnen Knut skal vise dukketeater og ivrig forteller at han skal vise frem Pippi, verdens sterkeste jente, før han til sin forbauselse oppdager at det jo er dukken Alexander Rybak han holder.

Morsom: Eir Abigail F. Snell (4) storkoste seg under showet til Klovnen Knut

Morsom: Eir Abigail F. Snell (4) storkoste seg under showet til Klovnen Knut Foto:

Trylletriks blir det også, før Klovnen Knut annonnserer at han skal nå skal ha et pedagogisk innslag. Han slipper et egg som er pakket inn i beskyttelse ned på bordet og til alles store forbauselse knuses ikke egget.

- Dette er den viktigste delen, barn, hvorfor knustes ikke dette egget?

Barna ser litt fortumlet på hverandre mens de prøver å finne et svar på mysteriumet.

- Jo, fordi det er laget av gummi!

Forskrekket: Klovnen Knut oppdager til sin forskrekkelse at han ikke holder pippi-dukken sin, men dukken Alexander Rubak

Forskrekket: Klovnen Knut oppdager til sin forskrekkelse at han ikke holder pippi-dukken sin, men dukken Alexander Rubak Foto:

Pedagogisk triks: Klovnen Knut annonserer at han skal ha et pedagogisk innslag så barna kan lære noe nyttig i showet hans

Pedagogisk triks: Klovnen Knut annonserer at han skal ha et pedagogisk innslag så barna kan lære noe nyttig i showet hans

Med det gode været og god underholdning virker det som om gjøvikmarkens siste dag kan bli en suksess. Klovnen Knut har i alle fall sørget for en god start på det.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken